منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • براکت در متلب (آموزش گام به گام و نکات کاربردی)

براکت در متلب (آموزش گام به گام و نکات کاربردی)

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
براکت در متلب (آموزش گام به گام و نکات کاربردی)

در این آموزش، نحوه استفاده از براکت های مربعی برای ایجاد ماتریس و تکمیل، یا براکت های فرفری برای ایجاد آرایه های سلولی در متلب را بررسی خواهیم کرد.

از براکت های مربعی برای ایجاد بردارها و ماتریس هایی با اندازه های مختلف در متلب استفاده می شود. در مثال زیر یک ماتریس اعداد صحیح و یک ماتریس از یک آرایه کاراکتری با استفاده از پرانتز ایجاد می کنیم.

دانلود: 7 درس کاربردی آموزش برنامه نویسی در متلب

myVector = [1 2 3]

myMatrix = [1 2 3; 5 6 7]

char_matrix = [‘a’;’b’;’c’;’d’;’f’]

خروج:

myVector =

1 2 3

myMatrix =

1 2 3

5 6 7

char_matrix =

آرایه کاراکتر 5 × 1

“آ”

‘ب’

‘°C’

‘d’

‘f’

در اینجا یک بردار و یک آرایه از اعداد صحیح و یک آرایه از کاراکترها می سازیم. هر عنصر در یک شاخص خاص در ماتریس ذخیره می شود. شما می توانید یک عنصر در یک ماتریس را با استفاده از شاخص آن ماتریس استخراج یا اصلاح کنید. ایندکس در متلب از 1 شروع می شود. حالا بیایید مقدار اندیس 1 را در myVector بگیریم و مقدار اندیس 2 را در myVector با مقدار استخراج شده تغییر دهیم. به کد زیر توجه کنید:

myVector = [3 2 6]

مقدار = بردار من (1)

myVector (2) = مقدار

خروج:

myVector =

3 2 6

ارزش =

3

myVector =

3 3 6

مقدار index 1 که 3 است را استخراج کردیم و در index 2 در myVector ذخیره کردیم. همانطور که می بینید، عناصر برداری تغییر کرده اند. شما همچنین می توانید این کار را بر روی یک ماتریس انجام دهید. اما به جای یک شاخص، باید دو مقدار در هر سطر و یک مقدار در هر ستون بدهید.

واحدهای تابع () برای ساخت ماتریس های منفرد و تابع صفر () برای ساخت ماتریس های صفر (صفر) استفاده می شود. از تابع size () برای بدست آوردن اندازه یک ماتریس و از تابع find () برای یافتن مقادیر خاص در ماتریس استفاده می شود.

یک درس جدید برای متلب: روش گاس سیدل در متلب از صفر تا صد

نحوه استفاده از بریس های فرفری برای ساخت آرایه های سلولی در متلب

از بریس های فرفری می توان برای ساخت آرایه های سلولی با استفاده از هر نوع داده ای در متلب استفاده کرد. شما می توانید انواع مختلفی از داده ها را در یک آرایه سلولی ذخیره کنید. در مثال زیر یک عدد صحیح و یک علامت را در یک سلول ذخیره می کنیم. به کد زیر توجه کنید:

myCell = {10، ‘سلام’}

خروج:

myCell =

آرایه سلولی 1×2

{[10]سلام سلام’}

این آرایه از سلول ها از دو آرایه تشکیل شده است که یکی حاوی یک عدد صحیح و دیگری حاوی یک نماد است. می توانید داده ها را با استفاده از عملگر نمایه سازی و انتساب بازیابی کرده و در سلول موجود ذخیره کنید. به عنوان مثال، در اینجا مقدار ذخیره شده در شاخص 2 را استخراج کرده و در شاخص 3 ذخیره می کنیم.

myCell = {10، ‘سلام’}

v = myCell (2)

myCell (3) = v

خروج:

myCell =

آرایه سلولی 1×2

{[10]سلام سلام’}

v =

آرایه سلولی 1×1

سلام سلام’}

myCell =

آرایه سلولی 1×3

{[10]{{‘سلام سلام’}

مقدار index 2 را استخراج کرده و در متغیر v in ذخیره کردیم و سپس این مقدار را در شاخص 3 آرایه سلولی ذخیره کردیم. شما می توانید از بسیاری از توابع سلولی مانند cell2mat () و بسیاری دیگر از توابع مرتبط با سلول برای تبدیل یک آرایه سلولی به ماتریس استفاده کنید. (منبع)

از آموزش های جدید متلب: MATLAB if loop (آموزش ها و نکات گام به گام)

ویدیو با دستورالعمل (اختیاری)