برای موفقیت در سئو چند مقاله در هفته باید بنویسیم؟ + تکنیک های SEO برای مقالات

برای موفقیت در سئو چند مقاله در هفته باید بنویسیم؟ + تکنیک های SEO برای مقالات

امروزه کسب و کارهای مختلف برای افزایش فروش و همچنین برندسازی از ابزارهای سئو استفاده می کنند. 🧐

سئو همچنین برای دستیابی به نتایج ایده آل به مقالات با کیفیت و ارزشمند نیاز دارد. با مطالعه این بخش می توانید بهترین استراتژی را برای تعداد مقالات مورد نیاز هر سایت دریابید. 😃

سلام به دنبال کنندگان سایت برتر 😍🖐🏻 با یک مقاله بسیار جامع و جذاب در زمینه سئو آمده ایم. در این مقاله به بررسی بهترین استراتژی های سئو داخلی می پردازیم. امروز به سوال شما کاربران عزیز پاسخ خواهیم داد که «چند مقاله در هفته بنویسیم تا به موفقیت در سئو برسیم؟» پرداخت قبل از شروع به این نکته توجه داشته باشید که تعداد مقالات شما به کیفیت مقالات بستگی دارد. البته تحلیل رقبا و قابلیت های فنی سایت شما بی تاثیر نخواهد ماند. در این مقاله با پارامترهایی آشنا می شوید که می توانند کسب و کار شما را به شکلی خاص متحول کنند. 😯

یک نکته بسیار مهم این است که چقدر دانش و مهارت در زمینه سئو دارید. به عنوان مثال، همه دانشجویان دوره سئو با پارامترهای اساسی تحلیل رقبا آشنا هستند و بودجه محتوای خود را بر اساس آن تنظیم می کنند. 😉 ممکن است دانش شما به اندازه این افراد نباشد، اما با بررسی هر پارامتر می توانید یک نتیجه کلی بگیرید. به یاد داشته باشید که تعداد مقالات مورد نیاز برای هر سایت متفاوت است.

این امکان وجود دارد که دو سایت یکسان به نظر برسند و حتی در یک دامنه به رقابت بپردازند. از نظر سئو حرفه ای سایت اول به 5 هزار مقاله در هفته و سایت دوم به 3 مقاله 3 هزار کلمه ای نیاز دارد. برای یک سئوی بی تجربه، این امکان وجود دارد که این دو سایت یکسان باشند و بودجه محتوایی تعیین کنند. 😐 نتایج این دو تلاش سئو از نظر آماری در آینده مشخص خواهد شد.

تدوین استراتژی سئو در رابطه با تعداد مقاله مورد نیاز برای هر سایت

هنگام راه اندازی یک سایت جدید در منطقه ای با رقابت متوسط ​​تا کم. به طور کلی 3 تا 4 مقاله در هفته کافی است. البته بستگی به نوع کلمات کلیدی سایت هم دارد. وقتی قصد دارید روی کلمات چند رشته ای رشد کنید، تعداد کلمات مقاله بین 1000 تا 1500 کلمه کافی است. البته نوع محتوای شما نیز باید بر اساس قوانین و مقررات داخلی سئو تعیین شود. از طرف دیگر، به خاطر داشته باشید که تولید کننده محتوای شما باید از الگوریتم های فعلی آگاه باشد. اگر از تایپیستی استفاده می کنید که الگوریتم قدیمی سئو را می شناسد. قطعاً عملکرد عالی نخواهید داشت.

اما اگر سئو سایتی با سابقه متوسط ​​را بر عهده گرفته باشید و رقابت در این زمینه بالا باشد. بهترین استراتژی این است که تعداد مقالات سایت خود را به گونه ای مدیریت کنید که تأثیر منفی بر شاخص سایت شما نداشته باشد. بهتر است یک روز مقاله جدیدی منتشر کنید و روز بعد به فکر به روز رسانی مطالب خود باشید. در این صورت قدرت سئوی سایت شما افزایش می یابد. نظر مخاطبین نیز با توجه به اطلاعات به روز شما افزایش می یابد. به عنوان مثال یکی از سایت های آموزش زبان انگلیسی توسط مشاوران سئو بسیار ماهر مدیریت می شد. او با این استراتژی توانست به راحتی موقعیت خود را از صفحه 3 به صفحه 1 تغییر دهد.

زیرساخت و قدرت سایت شما باید به گونه ای باشد که بتوانید این استراتژی را ایجاد کنید. اگر بخواهیم مثال دیگری بزنیم. یک سایت آموزشی وردپرس بودجه محدودی داشت و از طرفی زیرساخت آن به شدت ضعیف بود. استراتژی مناسب برای این سایت، به روز رسانی ۲۵۰ کلمه در ۵ روز هفته و ۲ روز در هفته، محتوای منحصر به فرد و تخصصی روی کلمات کلیدی چند رشته ای بود. این سایت نیز با همین استراتژی توانست از صفحه 3 به صفحه 1 برود.

از سایت های آموزش تولید محتوا برای بهینه سازی محتوای سئو استفاده کنید

شاید بپرسید که استفاده از سایت های آموزش تولید محتوا چه ارتباطی با این سوال دارد که «چند مقاله در هفته برای موفقیت در سئو باید بنویسیم؟»؟ باید به شما بگوییم که کیفیت مقالات شما تاثیر بسزایی در تعداد مقالات شما دارد. شما می توانید هر روز مطالب مفیدی برای سایت خود ارسال کنید. اما لازم نیست این محتوا از نظر خوانایی، سئو، الگوریتم MUM، الگوریتم EAT و هوش مصنوعی گوگل کیفیت بالایی داشته باشد. در این حالت، شما صرفاً بیش از حد هزینه کرده اید و محتوای شما برای سئو کارایی خوبی ندارد. طبق تحقیقات تیم تولید محتوای سئو یکی از سایت های آموزش فتوشاپ از محتوای تخصصی زیادی استفاده می کند اما نکات سئو داخلی آن مرتبط نیست. طبیعتا این سایت امتیاز خوبی نگرفت.

زمانی که از تیم مشاوره سئو کمک و مشاوره می خواهید. یکی از اعضای تیم فنی وب سایت برتراموز زمانی را به ویرایش مقالات و همچنین به روز رسانی صفحات دسته بندی آنها اختصاص داده است. سپس به روز رسانی های 200 کلمه دو بار در روز به سایت ارسال می شد. بعد از گذشت تقریبا دو هفته عملکرد این سایت به شکل خاصی تغییر کرد و توانست به بازدهی بسیار خوبی دست یابد. این سایت به دنبال پاسخ به این سوال نیست که در هفته چند مقاله بنویسیم تا در سئو موفق باشیم. او به سادگی با تغییر عملکرد توانست به کارایی عالی دست یابد.

همچنین باید به دنبال سایت های آموزش تولید محتوا برای بهینه سازی محتوای سئوی خود باشید. البته آموزش ساخت محتوای تخصصی نه آموزش تولید محتوای عمومی. زیرا همه با چگالی عنوان و کلمات کلیدی و انکر تکست آشنا هستند. اما افراد کمی از به روز رسانی های گوگل و الگوریتم های گوگل برای تقویت محتوا استفاده می کنند. شما نباید در دسته این افراد قرار بگیرید. در عوض، شما باید به طور خاص بر روی سایت هایی تمرکز کنید که می توانند دانش فنی شما را بهبود بخشند. در این صورت می توانید با تولید محتوای کمتر به کارایی بالایی برسید.

آیا تعداد کلمات کلیدی یک مقاله با تعداد مقالات در هفته مرتبط است؟

زمانی که این سوال پرسیده شد که “چند مقاله در هفته باید بنویسیم تا در سئو موفق شویم”. معمولا سوال ما از کار سئو این است که استراتژی کلمه کلیدی شما چیست؟ آیا استراتژی شما برای استفاده از کلمات کلیدی به عنوان صفحه کلید است؟ آیا تمرکز شما بر روی کلمات کلیدی کم تمرکز و خوانایی بالا است؟ مهمترین چیز این است که در کدام دسته از کلمات کلیدی محتوا ایجاد خواهید کرد. آیا کلمات کلیدی شما تک کلمه با رقابت بالا هستند؟ یا کلمه کلیدی شما چند کلمه با رقابت کم است. وقتی به پاسخ این سؤالات فکر کنید، پاسخ سؤال اول تا حد زیادی روشن می شود.

با توجه به اینکه وقتی از کلمات کلیدی شما در دم بلند استفاده می شود، بهتر است از یک مقاله ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ کلمه در روز برای سایت های مبتدی استفاده کنید. البته 3 تا 5 برابر چگالی کلمه کلیدی کافی است. اما زمانی که کلمات کلیدی شما باید تک حروف باشند با رقابت بالا. در این صورت بهتر است هر 300 تا 400 کلمه یک بار از کلیدواژه اصلی و هر 400 تا 600 کلمه از کلیدواژه های فرعی استفاده کنید. تعداد کلمات این مقاله باید حداقل 2000 کلمه و حداکثر 3400 کلمه باشد. البته در نظر داشته باشید که زیرساخت سایت شما نیز باید قوی باشد. در غیر این صورت عملکرد سایت شما کاهش می یابد.

از طرفی در نظر داشته باشید که مقالات قبلی شما باید به روز شوند و نباید همه آنها را یکجا آپلود کنید. مقاله ای که حدود 3000 کلمه است و کلمه کلیدی آن حدود 10 بار تکرار شده است. ظرف یک ماه باید در سه مرحله آپلود شود. شاید بهتر باشد 500 کلمه از آن را ذخیره کنید و در یک ماه آپلود کنید. در این صورت اثربخشی مقاله شما افزایش می یابد. از طرفی قدرت سئوی آن را به میزان قابل توجهی در سایت خود خواهید دید.

تدوین استراتژی سئو با توجه به بخش وبلاگ

یکی از مهم ترین نکاتی که هنگام سئو سایت های جدید یا سایت های با سابقه باید به آن توجه کرد، داشتن استراتژی مشخص برای سئو سایت است، هدف ما در این زمینه صرفا یک وبلاگ یا صرفا سئو و تبلیغات خارجی نیست. در عوض، این تعریف یک استراتژی سئو منسجم است که به شما ورود درست و همچنین قدرت بالای سئو را می دهد. شما دو راه برای طراحی استراتژی سئو خواهید داشت. راه اول این است که یک تحلیل بسیار دقیق و کاربردی از وضعیت سایت انجام دهید و سپس از کمک یک متخصص سئو برای ایجاد استراتژی سئو استفاده کنید. در مرحله بعد به عنوان اپراتور تمام این مراحل را انجام داده و دنبال کنید.

از طرفی می توان به عنوان یک سئوکار متخصص بود و به دیگران مشاوره سئو داد. در این صورت کار شما کمی سخت خواهد شد. زیرا شما باید روی استراتژی وب سایت خود و همچنین تحلیل استراتژی سئوی رقبای خود کار کنید. برای مثال اگر رقیب سایت شما به صورت تخصصی گزارش می دهد. شما باید استراتژی سایت خود را به صورت تخصصی بر اساس سیگنال وبلاگ و اجتماعی تعریف کنید. در این صورت، می توانید سود زیادی دریافت کنید. از طرفی به این نکته توجه کنید که استراتژی سئو سایت شما باید به این سوال پاسخ دهد که برای موفقیت در سئو باید در هفته چند مقاله بنویسیم؟

متأسفانه برخی از متخصصان بی تجربه سئو هنگام تعریف استراتژی سئو توجه کافی به بودجه بندی محتوا ندارند. توجه داشته باشید که منظور ما تعداد کلمات و ساختار محتوا است نه هزینه محتوا. نکته بعدی که باید به آن توجه کرد مهارت و قدرت سازنده محتوای تیم شما است. امکان استفاده از یک فرد با دانش متوسط ​​در سایت شما وجود دارد و از طرفی این فرد تمایلی به توسعه ندارد. در این صورت هزینه این سوال روی کار شما تاثیر می گذارد.

آیا با دوره تخصصی تولید محتوا برای دپارتمان بازاریابی محتوا می توان تعداد مقالات سایت را کاهش داد؟

وقتی به دنبال پاسخی جامع برای این سوال بودیم که در هفته چند مقاله برای موفقیت در سئو بنویسیم، به نکته بسیار جالبی رسیدیم. بهینه سازهای معروف سئو سایت های فناوری با یک استراتژی عملی سعی در کاهش تعداد مقالات در سایت های خود دارند. آنها برخی از مقالات را قدیس کردند و برخی دیگر را تغییر مسیر دادند. دلیل این کار بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو است. تا این بخش از کار آنها، استراتژی آنها قابل پیش بینی و قابل درک است. اما قدم بعدی آنها بسیار جالب و کاربردی بود. تولید محتوا در سایت را متوقف کردند و تیم تولید محتوا را برای یک دوره جدید و تخصصی آماده کردند. استراتژی آنها این بود که بخش بازاریابی محتوا را برای یک هک رشد مانند بخش بازاریابی آماده کنند.

در این صورت تعداد مقالات منتشر شده در هفته به 2 مقاله کاهش یافت و از سوی دیگر نه تنها به صورت متنی بلکه به صورت گرافیکی نیز به روز رسانی شد. به دلیل افزایش سرعت اینترنت و همچنین به دلیل هوش مصنوعی گوگل. یک بخش وبلاگ دیگر نمی تواند با ایجاد محتوای متنی قوی به موقعیت عالی دست یابد. البته مراقب باشید که به دلیل قدرت سئوی برخی از سایت های داخلی، این موضوع صحت ندارد و می توانید با محتوای متنی به جایگاه عالی دست پیدا کنید. هدف آن این است که سایت بر اساس صنعت خود روی استراتژی تولید محتوای خود کار کند.

به عنوان مثال، اگر قصد فروش دوره آموزشی در اینستاگرام را دارید، بهترین کار این است که علاوه بر محتوای متنی، محتوای صوتی و تصویری نیز بسازید. هر هفته یک مقاله منتشر کنید. اما آن را به طور جامع با پارامترهای مختلف تعریف کنید و مهمتر از همه آن را برنامه ریزی شده به روز کنید. در این صورت با گذراندن دوره تخصصی تولید محتوای گرافیکی می توانید به نتایج باورنکردنی در زمینه سئو دست پیدا کنید.در زمینه سئو باید تمام تلاش شما معطوف به این باشد که چگونه دانش خود را در زمان مناسب افزایش داده و از آن پیشی بگیرید. رقبای شما

برای موفقیت در سئو چند مقاله در هفته باید بنویسیم؟ + تکنیک های سئو مقاله برای اولین بار در بهترین آموزش. به نظر می رسد.