
مدیریت پروژه طراحی سایت
در این مقاله در مورد نحوه مدیریت پروژه طراحی سایت به بهترین شکل ممکن در هنگام دریافت پروژه طراحی سایت صحبت خواهیم کرد.
اگر نمی دانید چگونه یک پروژه طراحی سایت دریافت کنید، در این ویدیو کامل در مورد آن صحبت کردیم. قبلا در مورد پروژه طراحی سایت دلاری صحبت کرده بودیم.
اما در این مقاله کامل در مورد نحوه مدیریت یک پروژه طراحی وب سایت که قبلاً به دست آورده ایم صحبت خواهیم کرد. نحوه دریافت پول از مشتری، نحوه اجرای پروژه و …
فرآیند دریافت هزینه طراحی سایت از مشتری
اولین نکته نحوه دریافت هزینه طراحی وب سایت از مشتری است. آیا باید قبل از شروع کار هزینه دریافت کنیم یا بعد از اتمام کار؟ مهم ترین موضوع در پروژه طراحی سایت قطعا هزینه ای است که دریافت می کنید.
قطعا نمی توان گفت که در ابتدای کار باید قیمت کامل را از مشتری دریافت کنید. زیرا طبیعتاً مشتری برای پرداخت تمام هزینه به شما اعتماد لازم را ندارد. از طرفی نمی توان گفت من کار را انجام می دهم و بعد هزینه پروژه را می گیرم. چون در سال های 88 تا 94 که در زمینه طراحی وب بودم با مشتریان زیادی برخورد کردم که بعد از اتمام کار پولی به حسابشان واریز نکردند.
حکایت مشتری که پول نداد!
در سال های 1989-1990، یک مشتری داشتم که شبانه روز از طریق اسکایپ با من تماس می گرفت و با هم پروژه ای را محقق می کردیم. بعد از یک هفته هیچ پرداختی وجود نداشت و در واقع این پروژه طراحی وب سایت تجربه خوبی بود که من هرگز بدون دریافت هزینه اولیه (یا به اصطلاح سپرده) پروژه ای را شروع نمی کنم.
بهترین راه برای دریافت حقوق از مشتری
بهترین راه برای دریافت هزینه های طراحی سایت از مشتری این است که 50 درصد هزینه را از مشتری دریافت کنید. سپس کار را شروع کنید و 50% باقیمانده را پس از اتمام کار و تحویل دمو به مشتری دریافت کنید. پس از این مرحله پروژه را به سایت اصلی مشتری انتقال دهید. این بهترین راه برای دریافت هزینه طراحی وب سایت است.
فقط مراقب باشید قبل از پرداخت کامل یک خط کد یا فایل های پروژه آماده شده را به مشتری تحویل ندهید. این سوال بسیار بسیار مهم است. زیرا پس از تحویل کار، معمولاً پولی به شما پرداخت نمی شود.
منظور از دموی طراحی وب سایت این است که پلن طراحی شده را در سایت خود (معمولاً یک زیر دامنه یا یک دامنه آزمایشی) اجرا کنید تا مشتری بتواند سایت طراحی شده را ببیند و تکمیل پلان را مشاهده کند.
در مرحله تحویل دمو فقط آدرس سایت را ارسال کنید و هیچ اطلاعاتی از پنل مدیریت وردپرس یا هاست ارائه نکنید.
اگر اعتباری نزد مشتری ندارید و تازه وارد هستید، می توانید هنگام شروع کار کمتر از 50 درصد قیمت را دریافت کنید. اما مقدار این هزینه نباید آنقدر کم باشد که کارفرما پروژه را متوقف کند و حتی پاسخگوی شما نباشد.
خرید هاست و دامنه برای مشتری توسعه وب سایت
بسیاری از شما طراحان سایت این سوال را دارید که هاست و دامنه را به نام خودم بخرم یا به نام مشتری؟! پاسخ این سوال مشتری است. زیرا مشتری بعد از شما باید بتواند هاست خود را مدیریت، تمدید و ارتقا دهد. حتما باید هاست و دامنه به نام مشتری خریداری کنید. اطلاعات هاست و کنترل پنل دامنه را تا زمان دریافت هزینه نزد خود نگه دارید و سپس در اختیار مشتری قرار دهید.
با این کار مشتری به راحتی می تواند هاست خود را تمدید و مدیریت کند. این پرونده مشکل حقوقی هم دارد. زیرا هاست و دامنه به نام شما برای شما مشکلات قانونی ایجاد می کند و مسئولیت بزرگی است. به خصوص اگر محدوده IR باشد.
قرارداد توسعه وب سایت با مشتری
معمولا نیازی به قرارداد طراحی سایت نیست. زیرا مشکلات آتی برای پیگیری قرارداد زیاد است و مشتری چندین میلیون تومان آنها را رعایت نمی کند. پس بهتر است کار را به طور کامل انجام دهید، یک رزومه خوب برای خود ایجاد کنید تا نیازی به قرارداد نداشته باشید. اما در صورت نیاز می توانید نمونه قرارداد طراحی سایت را از لینک زیر دریافت کنید.
- هنگام امضای قرارداد طراحی وب سایت باید به نکات زیادی توجه کرد که در ویدیوی بالا به طور خلاصه در مورد همه آنها توضیح داده شده است.
در خود اعتماد به نفس ایجاد کنید
بهترین راه برای مدیریت پروژه طراحی وب سایت داشتن اعتماد به نفس است. اعتبار داشته باشید تا مشتری به شما اعتماد کند و بتوانید در شروع کار به راحتی هزینه مورد نظر را دریافت کنید. زیرا شما اعتبار لازم را نزد مشتری دارید. چون شما پورتفولیوی بسیار خوبی دارید و تیم شما تیم شناخته شده ای است. پس سعی کنید برای خود امتیاز و امتیاز جمع آوری کنید.
برای جذب اعتبار، باید پروژه های زیادی را به عهده بگیرید، یک سبد خوب بسازید و در نهایت یک تیم عالی و قدرتمند داشته باشید.
با آرزوی موفقیت در این عرصه واقعا! اگر ساختن وب سایت را شروع نکرده اید، آموزش ساخت وب سایت 2 ساعته رایگان را بررسی کنید.