آموزش طراحی سایت با adobe muse (بدون نیاز به کدنویسی)

آموزش طراحی سایت با adobe muse (بدون نیاز به کدنویسی)

Adobe Muse یک محصول نرم افزاری کاربردی و مفید ادوبی و بخشی از Creative Cloud است که به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا طراحی وب سایت را بدون کدنویسی انجام دهند. اگر می خواهید کار با Adobe Muse را یاد بگیرید و به هیچ یک از نسخه های آن دسترسی ندارید، می توانید نسخه آزمایشی آن را از وب سایت Adobe دانلود کنید و آموزش ما را دنبال کنید.

اگر طراح چاپ هستید یا در زمینه طراحی فعال هستید، Adobe Muse ابزاری عالی برای شماست تا از آن برای ایجاد وب سایت خود با کمترین زحمت و تلاش استفاده کنید. این نرم افزار دارای امکانات و قابلیت های بسیاری از دیگر محصولات ادوبی است و به Adobe InDesign نزدیکتر است. بنابراین اگر قبلاً با Adobe InDesign تجربه دارید، در نیمه راه یادگیری Adobe Muse هستید.

مزیت استفاده از Adobe Muse نسبت به سایر نرم افزارهای طراحی وب سایت این است که برای کار با Adobe Muse نیازی به کدنویسی یا یادگیری کدنویسی ندارید. شما می توانید سایت خود را با استفاده از رابط کاربری گرافیکی Adobe Muse پیاده سازی و طراحی کنید. علاوه بر این، بسیاری از تعاملات و ارتباطات درون نرم افزار از طریق چیزی به نام ویجت انجام می شود که در ادامه به تفصیل توضیح خواهیم داد.

بهترین سایت برای طراحی رابط کاربری: آموزش Figma از صفر تا صد

در این مقاله نحوه برنامه ریزی، طراحی، تجسم و در نهایت انتشار سایت در اینترنت با استفاده از نرم افزار Adobe Muse را به شما آموزش می دهیم. در این آموزش ما یک نسخه ساده تر از وب سایت macProVideo را خواهیم ساخت. پس تا انتها همراه ما باشید.

1- سایت جدید

هنگامی که برای اولین بار Adobe Muse را روی سیستم خود نصب می کنید، صفحه خوش آمدگویی را مشاهده خواهید کرد. در این صفحه می توانید یک سایت جدید ایجاد کنید و سایت هایی را که اخیرا ایجاد شده اند باز کنید. هدف ما ایجاد یک سایت جدید است. (منبع)

صفحه Create New Site یک کادر محاوره ای با تنظیمات مختلف نمایش می دهد.

آپدیت جدید ادوبی سه گزینه را در گزینه طرح بندی به شما می دهد: دسکتاپ، تبلت و موبایل. این گزینه ها به طراح اجازه می دهد تا سایتی را ایجاد کند که برای دستگاه مورد بازدید مناسب باشد. به این نوع طراحی سایت ریسپانسیو یا RWD می گویند. در این آموزش هدف ما طراحی یک وب سایت مناسب برای نسخه دسکتاپ می باشد.

تنظیمات را در این صفحه بررسی کنید و توجه داشته باشید که ما فقط یکی از آنها یعنی گزینه حداقل ارتفاع را به 600 تغییر می دهیم. گزینه های دیگر را لمس نمی کنیم و OK را فشار می دهیم.

دانلود: آموزش طراحی سایت وردپرس از صفر تا صد

2- برنامه ریزی کنید

در این مرحله باید تعداد صفحات سایت و ارتباط آنها با یکدیگر را سازماندهی کنیم. در این آموزش 8 صفحه طراحی می کنیم که شامل صفحه آموزش، 2 صفحه فرعی، مقاله 1 و مقاله 2 می شود. با کلیک بر روی [+] در سمت راست صفحه اصلی صفحات اصلی را اضافه می کنیم. برای افزودن صفحات فرعی، روی گزینه کلیک کنید [+] در پایین هر صفحه اصلی کلیک می کنیم. ما به کار خود ادامه می دهیم و صفحات “چگونه کار می کند”، “قیمت گذاری و برنامه ها”، “آموزش ها”، “تالار گفتمان”، “پشتیبانی” را در سمت راست صفحه اصلی ایجاد می کنیم و همچنین صفحه فرعی “آموزش ها” را به آن اضافه می کنیم. . برای نامگذاری صفحات، کافیست روی نام ذکر شده در زیر هر صفحه دوبار کلیک کنید.

علاوه بر این همانطور که مشاهده می کنید نرم افزار Muse یک صفحه اضافی به نام Master در پایین صفحه ما اضافه کرده است. این صفحه به ما اجازه می دهد تا طرح بندی پیش فرض را برای همه صفحات کنترل کنیم.

3- صفحه اصلی

روی صفحه اصلی در نمای پلان دوبار کلیک کنید. با این کار به صفحه Design View هدایت خواهید شد. در این صفحه می توانیم هدر و فوتر اضافه کنیم. منو نیز در این صفحه خواهد بود.

ابتدا یک پس زمینه سیاه به هدر اضافه می کنیم. برای این کار از ابزار Rectangle در بالای صفحه که به صورت (m) نشان داده شده است استفاده می کنیم. روی این ابزار کلیک می کنیم و آن را می کشیم تا یک مستطیل به اندازه بالای هدر از لبه به لبه رسم کنیم. سپس Fill of Black را انتخاب می کنیم و استروک را صفر می کنیم.

حالا می خواهیم یک عکس درج کنیم. بنابراین ما به File و سپس Place می رویم تا آرم MacProVideo (یا هر تصویری که می خواهید) را اضافه کنیم. فرمت فایل تصویری شما باید JPG، PNG یا GIF باشد. با استفاده از گیره های گوشه تصویر، اندازه آن را به دلخواه تغییر می دهیم و سپس آن را در گوشه های بالا و سمت چپ صفحه قرار می دهیم.

در مرحله بعد باید تصویر را به صفحه اصلی لینک کنیم. برای این کار، آن را انتخاب کرده و از نوار برنامه، لیست کشویی Connections و سپس گزینه Home را انتخاب می کنیم. بعد باید یک منو اضافه کنیم. در سمت راست و پایین پنلی به نام کتابخانه ابزارک قرار دارد. در زیر منوی Category، گزینه Horizontal را انتخاب کرده و آن را روی مستطیل خود بکشید و رها کنید. با این کار، Muse به طور خودکار منویی را بسته به ساختار سایت ما ایجاد می کند.

 

ما در این منو نیازی به صفحه اصلی نداریم و فقط باید رنگ ها، موقعیت و گزینه های منو را تغییر دهیم. بنابراین، ابتدا Home را از منو حذف می کنیم. به گزینه Plan در بالای صفحه برمی گردیم و روی صفحه اصلی کلیک راست کرده و Page Properties را انتخاب می کنیم.

ما هیچ گزینه ای را لمس نمی کنیم و فقط گزینه های منو در صفحه خاموش شدن را تغییر می دهیم. سپس به تب A-Master برمی گردیم یا دوباره روی Master دوبار کلیک می کنیم تا به صفحه طراحی برگردیم. حالا در سمت چپ راهنمای هدر را طوری تنظیم می کنیم که با قسمت پایین مستطیل مشکی مطابقت داشته باشد.

روشی ساده تر برای طراحی وب سایت: وب سایت ساز رایگان: معرفی 6 وب سایت ساز رایگان برتر

4- پاورقی

با استفاده از ابزار text یک جعبه متن ایجاد می کنیم و متن مورد نظر را در آن وارد یا کپی و پیست می کنیم. حالا باید فرمتش کنیم. برای این کار یک گزینه متن در نوار بالا و همچنین گزینه ای برای تغییر فونت، اندازه و رنگ وجود دارد. همچنین گزینه هایی برای تغییر سبک پاراگراف وجود دارد. فونت متن را روی Helvetica و اندازه آن را 12 و Leading را روی 160 درصد قرار می دهیم. خط اول متن را انتخاب کرده و با کلیک روی گزینه Bold T در نوار برنامه آن را پررنگ کنید.

اکنون Escape را فشار دهید و با استفاده از ابزار انتخاب (میانبر V) کادر متن را انتخاب کنید و از نوار برنامه در بالای صفحه آن را به صورت فوتر در آورید. علاوه بر این، راهنمای پاورقی را نیز در بالای کادر متن قرار می دهیم.

5- منو

اندازه منو را با توجه به عرض صفحه تغییر می دهیم.

سپس یکی از کادرهای متن را انتخاب کرده و رنگ آن را از پنل رنگی تغییر دهید تا با لوگوی سایت مطابقت داشته باشد. با استفاده از انتخابگر رنگ پنل، می توانیم رنگ را از خود لوگو انتخاب کنیم.

اکنون از منو گزینه Label را انتخاب کرده و در نوار برنامه در بالا فونت را تغییر دهید. ما فونت Helvetica را با اندازه 16 انتخاب می کنیم.

در سمت راست منو یک دایره آبی با یک مثلث سفید وجود دارد که به ما امکان می دهد گزینه های منو را تغییر دهیم. گزینه Menu Type را روی All Pages قرار می دهیم و به هیچ گزینه دیگری دست نمی زنیم.

طراحی سایت فروشگاهی: صفر تا صد آموزش با 14 درس رایگان

6- صفحه اصلی

به صفحه طراحی خود برمی گردیم و روی صفحه اصلی دوبار کلیک می کنیم. ابتدا یک بنر متناسب با عرض صفحه قرار می دهیم. برای این کار به File و سپس Place می رویم و بعد از درج تصویر اندازه آن را تغییر می دهیم. در زیر 4 خلاصه به مقالات به همراه عکس و توضیح مختصر برای هر کدام اضافه می کنیم. یکی درست می کنیم و کپی می کنیم. مانند قبل، به File و سپس Place می رویم و پس از قرار دادن تصویر، اندازه آن را تغییر می دهیم. سپس یک کادر متنی به اندازه تصویر اضافه می کنیم. اندازه دو خط اول متن را تغییر می دهیم و آنها را پررنگ می کنیم.

تصویر و متن را با هم انتخاب کنید و با استفاده از Command-G یا Object-G آنها را گروه بندی کنید.

کپی و پیست می کنیم تا یک کپی دیگر داشته باشیم و در سمت چپ قرار می دهیم. سپس هم گروه اصلی و هم کپی آن را انتخاب می کنیم و هر دو را کپی می کنیم. با این کار 4 جفت تصویر یا توضیحات خواهیم داشت. دو تای آخر رو زیر قسمت بالایی قرار میدیم تا توری بشه.

7- تجسم

حال می خواهیم پیش نمایش کار را ببینیم. روی Preview در بالا کلیک کنید و سایتی را که تاکنون طراحی کرده ایم به یک مرورگر شبیه سازی شده تبدیل کنید. توصیه می کنیم نه تنها در این مرحله، بلکه در طول فرآیند به طور منظم سایت خود را بررسی کرده و ظاهر آن را بررسی کنید. برای تست سایت، File و سپس Test Site in Browser را انتخاب کنید تا سایت در مرورگر پیش فرض نمایش داده شود. آنچه در این مرحله می بینید همان چیزی است که کاربران می بینند.

اگر می خواهید یاد بگیرید که چگونه یک وب سایت از ابتدا بسازید، این 15 آموزش را دانلود کنید

8- شارژ

هنگامی که طراحی وب سایت خود را کامل کردید، راه های مختلفی برای آپلود آن وجود دارد. راه اول استفاده از Adobe Business Catalyst موجود در بسته Creative Cloud است و راه دوم آپلود از طریق FTP است. در روش اول که راهی آسان برای آپلود و نگهداری سایت شما محسوب می شود، Business Catalyst تمامی تنظیمات فنی و هاستینگ را انجام می دهد. برای استفاده از Business Catalyst کافیست روی گزینه انتشار کلیک کنید و مشخصات ثبت شده خود را در سایت Business Catalyst وارد کنید تا بقیه کار برای شما انجام شود.

روش دومی که بسیاری از افراد از آن استفاده می کنند، آپلود سایت از طریق FTP است. هزاران ارائه دهنده میزبانی وجود دارد که شما در آنها ثبت نام می کنید و جزئیات در اختیار شما قرار می گیرد. وقتی این جزئیات را داشتیم، روی File و سپس روی FTP Host کلیک می کنیم.

پس از پر کردن اطلاعات ارائه دهنده میزبان، روی OK کلیک کنید. به این ترتیب Adobe Muse سایت ما را در هاست FTP آپلود می کند.

حتما دانلود کنید: برنامه نویسی فروشگاه اینترنتی با 27 آموزش + نکته

خلاصه و ویدئو

 

همانطور که می بینید ما موفق شدیم یک سایت بدون حتی یک کلمه کدنویسی طراحی کنیم. Adobe Muse و قابلیت های فنی آن به شما این امکان را می دهد که فقط روی طراحی وب سایت تمرکز کنید و نگران کدنویسی نباشید. تنها کاری که انجام دادیم این بود که محتوا را به صفحه اصلی خود اضافه کردیم. فقط به یاد داشته باشید که وقتی صفحات سایت را در مرحله برنامه ریزی ایجاد کردید و نحوه نمایش صفحه اصلی را مشاهده کردید، بقیه مطالب سایت را اضافه کنید.

همانطور که در پیش نمایش و مرورگر آزمایش کردیم، همه صفحات به یکدیگر پیوند داده شده اند. طراحی وب سایت با نرم افزار Adobe Muse واقعا آسان است و نه تنها وقت زیادی را از شما نمی گیرد، بلکه به زحمت و تلاش برنامه نویسی نیز نیاز ندارد. از مرحله برنامه ریزی تا طراحی، پیش نمایش و انتشار سایت، همه چیز به راحتی انجام می شود. (منبع)

کلمات کلیدی پولساز را پیدا کنید + درآمد باورنکردنی کسب کنید

اگر شما به عنوان یک سئو یا مدیر سایت از درآمد کم سایت خود ناراضی هستید. بهتر است به فکر یافتن کلمات کلیدی پولساز و سئوی آنها باشید.

پیدا کردن کلمات کلیدی پول ساز سئو مانند یافتن گنج است. سخت و مخفی، جذاب و شیرین. اما آیا ممکن است با یافتن چند کلمه مرتبط با حوزه کاری و فعال بودن در آن ها توانسته رتبه خوبی در گوگل کسب کند و علاوه بر آن منبع درآمدی بسیار خوبی نیز داشته باشد.

اما این راز بهترین سئوکاران است، رازی که نمی‌خواهند شما بدانید، اما وقت آن رسیده است که به شما یاد بدهیم چگونه کلمات کلیدی را پیدا کنید که باعث درآمدزایی می‌شوند.

تا بتوانید به طور کامل یک سایت قدرتمند از نظر سئو ایجاد کنید و از طرفی بهتر است این مقاله را از سایت بخوانید. دانش آموز برتر به روشی کاملاً دقیق نظارت می شود.

اهمیت انتخاب استراتژی کسب درآمد از کلمه کلیدی:

همه اهدافی برای ایجاد یک وب سایت دارند و برای رسیدن به آن اهداف باید هزینه ها و استراتژی هایی را برای خود برنامه ریزی کنند؟

اما سوال اصلی این است که هدف نهایی از این اهداف چیست؟ قطعا درآمدزایی خواهد داشت. برای درک بهتر مثالی می زنیم.

فرض کنید شما یک طراح وب سایت یا سئو هستید (شاید کارفرمای پروژه نیز باشید) و می خواهید وب سایتی ایجاد کنید که در نهایت برای شما درآمد به همراه داشته باشد.

ابتدا با طراح سایت ارتباط برقرار کنید و می خواهید تمامی صفحات سایت به صورت منظم و زیبا طراحی شده و کاربران به تمامی صفحات دسترسی کامل داشته باشند.

اما هدف بعدی شما پس از ایجاد سایت چیست؟ چه باید کرد؟ آیا فروش به همین راحتی خواهد بود؟ قطعاً باید این فکر را از خود دور کنید که با داشتن یک وب سایت به راحتی می توانید درآمد کسب کنید.

برای فروش یک محصول به مشتریان واقعی اینترنتی یا کاربران اینترنتی که به سایت شما فرستاده می شوند نیاز دارید. این کار به خودی خود اتفاق نمی افتد و اینکه باید یک سری فعالیت به نام انجام دهید سئو کاربران زیادی را وادار به بازدید از سایت شما کنید.

اما سئو به همین راحتی هم نیست. شما باید آموزش سئو یاد بگیرید که موفق شوید وگرنه شکست خواهید خورد.

کلمه کلیدی چیست و چرا باید اینقدر مهم باشد که کلمات کلیدی را پیدا کنیم که برای ما سودآور باشد؟

اهمیت یافتن کلمات کلیدی که پول در می آورند چیست؟ این سوال برای همه دانشجویان سئو است. در این قسمت به طور کامل انواع کلمات کلیدی را توضیح می دهیم.

شما می توانید هر صفحه از سایت، وبلاگ، محصول و صفحه اصلی خود (صفحات فرود و غیره) را با کلمات کلیدی رتبه بندی کنید و آنها را در نتایج برتر گوگل قرار دهید.

اما نیاز به انتخاب کلمه کلیدی چیست؟ فرض کنید شما یک محصول مشابه دارید میز مطالعه شما آن را در سایت خود آپلود کرده اید و می خواهید این محصول را بفروشید.

در مرحله اول باید مطالبی را در مورد این محصول و از طرف دیگر در این محصول ارسال کنید کلمه کلیدی را انتخاب کنید. کلمه کلیدی عبارتی است که توسط کاربران جستجو می شود و سایت شما با آن در نتایج گوگل نمایش داده می شود.

اما کلمات کلیدی به دو دسته تقسیم می شوند. ابتدا کلماتی که فقط و فقط بازدیدکنندگان در سایت شما وارد می کنند و عمدتاً تراکم آنها کم است (مانند آموزش سئو) اما سایر کلمات کلیدی پر تراکم و هدفمند هستند. (مانند آموزش سئو در تهران)

به نظر شما تفاوت این دو کلمه چیست؟ البته کلمه دوم بیشتر هدفمند است و در سئو کلمات هدفمند همیشه برای شما درآمد به همراه خواهد داشت.

چگونه کلمات کلیدی پولساز را پیدا کنیم:

تا به حال در مورد چندین موضوع یاد گرفته ایم و اکنون زمان آن رسیده است که کلمات کلیدی را پیدا کنیم که باعث درآمدزایی می شوند.

در نظر داشته باشید که تمام موارد این قسمت را به خوبی به خاطر دارید و از طرفی پیشنهادات و نکات را یادداشت کنید.

  • بررسی منطقه کار: اولین گام در یافتن کلمات کلیدی که باعث کسب درآمد می شوند این است که در صنعت خود تحقیق کنید.

مثلاً حوزه کاری شما خرید و فروش مبل است. اول از همه باید درک کنید که رقابت در زمینه مورد نظر شما بسیار قوی است و به عبارتی باید پول زیادی برای سایت خود در نظر بگیرید و البته یک استراتژی مهم.

بهترین کاری که می توانید برای بررسی صنعت خود انجام دهید این است که سایت های رقبای خود را بررسی کنید. می توانید از سایت های دیگر مثال بزنید و سعی کنید بهتر از آنها باشید.

البته اگر نکات منفی را در سایت رقیب مشاهده کردید، به راحتی می توانید آن نقطه منفی را در سایت خودتان تشخیص دهید تا نسبت به سایت رقیب برتری داشته باشید.

  • کلمات کلیدی مجزا برای وبلاگ ها و صفحات محصول: قبل از شروع سئو در سایت خود، حتما باید کلمات کلیدی را تجزیه کنید.

اما چگونه این کار را انجام دهیم؟ آیا سخت و زمان بر است؟ نگران این مشکل نباشید، در این قسمت به عنوان نمونه آن را برای شما توضیح می دهیم.

فرض کنید سایت شما مربوط به حوزه خرید و فروش مبل است. کلمات کلیدی مشابه بهترین چوب برای مبل و بهترین مارک پارچه مبل از جمله کلمات کلیدی قابل استفاده در قسمت وبلاگ.

نحوه انتخاب کلمه کلیدی:

پیشنهاد می کنیم مقالاتی را در قسمت مقاله برای چنین کلماتی قرار دهید. سعی کنید محتوا از 1000 تا 2000 کلمه باشد (البته بیشتر بسته به نیاز کاربر)

اما زمان آن فرا رسیده که به سراغ کلمات کلیدی محصول برویم. محصولات شما باید کلمات کلیدی خاصی داشته باشند.

پسندیدن خرید مبل یا خرید مبل راحتی و… این نوع کلمات مختص صفحه محصول است; اما آیا باعث فروش می شود؟

در بخش بعدی بیشتر به این موضوع خواهیم پرداخت.

  • کلمات کلیدی هدف (کلمات کلیدی پردرآمد): یافتن کلمات کلیدی کسب درآمد بر اساس میزان هدفمندی آنها انتخاب می شود.

اما هدفمند بودن به چه معناست؟ کلمات کلیدی مانند مبل ارزان بخرید و خرید مبل در تهران و خرید مبل شخصی و … از جمله کلیدواژه هایی هستند که باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند.

اما چرا؟ افرادی که این نوع کلمات را جستجو می کنند، قطعا هدف اصلی خود را شناسایی کرده اند. یعنی هدف اصلی آنها خرید است و به خاطر همین هدف جستجوی دقیق تری دارند.

ولی سئو این نوع کلمه چه باید باشد؟ این کلمات در کدام صفحه باید سئو باشد؟

برای به دست آوردن ترافیک و فروش عالی باید صفحه محصول خود را به این نوع کلمات کلیدی هدف قرار دهید.

ابزارهای کسب درآمد از کلمات کلیدی:

شاید برای شما به عنوان یک سئو یا ادمین سایت کار سختی داشته باشید یا زمان کافی برای یافتن کلمات کلیدی سودآور ندارید.

در این مورد چه باید کرد؟ آیا خرید کلمات درآمدزای آماده ای که برخی سایت ها می فروشند توصیه می شود؟

قطعا خیر، بهتر است خودتان این کار را انجام دهید یا پروژه ای ایجاد کنید و افرادی را که در این زمینه خبره هستند را برای انجام این فعالیت انتخاب کنید.

برای یافتن بهترین کلمات کلیدی کسب درآمد، تحقیق کنید سایت رقیب خواهد بود. این به این دلیل است که شما می توانید ورودی آنها و کلمات کلیدی مرتبط را با توجه به سایت های واسطه مشاهده کنید.

1- هزارتو: یکی از سایت های قدیمی و بسیار محبوب; سایت یک پیچ و خم است.

از طریق این سایت و ایجاد حساب کاربری و یا خرید اکانت اختصاصی می توانید با وارد کردن آدرس یا آدرس صفحه مورد نظر در سایت ماز تمامی بخش های مربوطه سایت را بررسی کنید.

پیشنهاد می شود ابتدا به قسمت ورودی و کلماتی که رتبه بندی شده اند بروید و ورودی خوبی از آنها بگیرید. زیرا برای به دست آوردن اطلاعات به راحتی باید در آنها فعال باشید.

2- اچرف ها: سایت دیگری که اکثر سئوکاران برای یافتن کلمات کلیدی و بررسی رقبای خود از آن استفاده می کنند Etcherfz است.

می توانید با وارد کردن آدرس سایت یا صفحه مورد نظر آن را بررسی کنید و از طرفی کلماتی که ورودی خوبی دارند را استخراج کنید.

سئوی کلمات کلیدی اصلی یا کلمات کلیدی که پول در می آورند؟

یکی از سوالات و انتخاب های همیشگی دانشجویان دوره سئو بین سئو، کلمات کلیدی برتر یا پول ساز است. اما در این قسمت به این دو مقوله پایان می دهیم.

دوستان عزیز توجه کنید که ما می خواهیم یک راه حل عالی برای این مشکل به شما ارائه دهیم.

بهتر است ابتدا صفحه فرود خود را انتخاب کنید، مثلاً می خواهید آموزش تولید محتوا هدف

بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که محتوای مرتبط را در این صفحه قرار دهید. برای حداقل و حداکثر محتوای این صفحه، بهتر است ابتدا سایت رقبا را ببینید.

سپس سعی کنید محتوای خود را کمی جامع تر از محتوای آنها کنید. اما نکته مهم تکرار چگالی کلیدواژه اصلی و البته کلیدواژه هایی است که در محتوای شما پولساز هستند.

اما وقت آن رسیده که به سراغ کلمات کلیدی سئو برویم. شما باید اولویت اصلی خود را بر روی کلمات کلیدی پولساز قرار دهید و بهتر است بر این اساس کلمه کلیدی اصلی خود را بهینه کنید.

این یک معامله برد-برد برای شما خواهد بود زیرا می توانید از سایت فروش داشته باشید و از طرف دیگر می توانید کلمه کلیدی SEO خود را تبلیغ کنید.

چرا یافتن کلمات کلیدی برای کسب درآمد بسیار مهم است؟

چرا یافتن کلمات کلیدی کسب درآمد مهم است؟ مطمئنا هدف اصلی ما از ایجاد سایت، جدای از برندسازی سایت، کسب درآمد از آن است.

اگر بخواهیم روی کلیدواژه های اصلی و کم فروش کار کنیم، قطعا باید زمان بیشتری را صرف کنیم و از طرفی ممکن است کلمه کلیدی مورد نظر ما فروش به همراه نداشته باشد.

اما راه حل چیست؟ همیشه باید از کلمات کلیدی طولانی و پرفروش استفاده کنید که فروش را برای شما به ارمغان می آورد.

مهمترین سوال این کسب درآمد است که به پیشرفت سایت شما کمک می کند.

با توجه به شرایط فعلی و هزینه گزارش و نرخ تولید محتوا و غیره، اگر سرمایه زیادی نداشته باشید و از سئو برای کلمات کلیدی اصلی خود استفاده نکنید، قطعا با مشکلات مالی مواجه خواهید شد.

آموزش سئو و تاثیر آن در انتخاب کلمات کلیدی پولساز:

اگر سئو را مطالعه نکرده باشید و اطلاعات کافی در این زمینه نداشته باشید، قطعا سوختتان را از دست خواهید داد.

این به این معنی است که ممکن است وقت خود را در کار خود تلف کنید که برای شما مضر خواهد بود.

در آموزش سئو سایت ما که به صورت کامل و vip برای دانشجویان ارائه شده است; آموزش های سئو از صفر تا 100 ذکر شده و البته تاکتیک های ناب سئو.

برای انتخاب هر کلمه کلیدی باید یک استراتژی خاص و مسیر مناسب انتخاب کرده باشید

سخنرانی پایانی و خلاصه:

امیدواریم بهترین استفاده را از این مقاله از بهترین سایت مطالعه ببرید و در صورت نیاز آن را با دوستان خود به اشتراک بگذارید.

در پایان مقاله یافتن کلمات کلیدی برای کسب درآمد بهتر است نکات مهم را تکرار کنیم:

اساسی ترین نکته توجه به حوزه کاری خود است، باید کاربران و مشتریان حوزه خود را بشناسید.

یعنی ممکن است منطقه شما منطقه ای باشد که افراد بیشتری احساس راحتی بیشتری برای خرید حضوری داشته باشند و شما باید با این موضوع استراتژی خاصی داشته باشید.

ایجاد اعتماد و عادی سازی و جلب رضایت مشتریان و به اشتراک گذاری آن از جمله فعالیت های ویژه ای است که می توانید برای موفقیت انجام دهید.

نکته مهم دیگر برای یافتن کلمات کلیدی که درآمدزا هستند، استفاده از ابزارهای خاص سایت است.

سایت هایی مانند Maz و البته Etcherfz و Uber Sagest و … می توانند در این زمینه به شما کمک کنند.

به سادگی آدرس صفحه وب سایت رقیب خود را کپی کنید و آن را در خزنده آپلود کنید.

با یافتن انواع کلمات کلیدی و وارد کردن آنها و غیره. شما می توانید روی کلماتی که از همان ابتدا کاربران را به سایت شما می فرستند کار کنید.

نوشته شده در یافتن کلمات کلیدی پولساز + ایجاد درآمد شگفت انگیز اولین بار در Top Learner ظاهر شد. به نظر می رسد.

طراحی هدر وب سایت در سال 2023: نمونه ها و بهترین روش ها

یک بازدیدکننده سایت احتمالاً در عرض 2 ثانیه از بارگذاری اولیه سایت شما در مرورگر وب خود تصمیمی در مورد وب سایت و نام تجاری شما می گیرد و هدر سایت شما بخش بزرگی از این برداشت اولیه است. در عرض این 2 ثانیه، یک مشتری بالقوه تصمیم فوری می گیرد که یا بیشتر تحقیق کند یا به دنبال چیز دیگری برای تعامل با آنها باشد.

هدر وب سایت شما احتمالاً مهمترین عنصر کل وب سایت شما است. این به آنها کمک می کند تا تصویری از محتوای سایت شما داشته باشند، چگونه می توانند به سرعت اطلاعات مورد نیاز خود را پیدا کنند و چگونه برند شما به طور موثر مشکل آنها را حل می کند.

در این پست، همه چیزهایی را که باید در مورد طراحی هدر وب سایت بدانید، بهترین روش ها برای هدف قرار دادن پروژه های خود و چند مثال برای الهام گرفتن، بررسی خواهیم کرد.

اصول طراحی هدر وب سایت

نمونه ای از خانه نرم افزار

Kadence WP

اما ابتدا، هدر وب سایت دقیقاً چیست؟ بنابراین واضح است که سربرگ وب‌سایت معمولاً قسمت بالای یک وب‌سایت است که شامل عناصر نام تجاری، ناوبری و هر چیزی است که کاربران ممکن است برای پیمایش در برند شما مفید بدانند. هدرها اغلب در هر صفحه از یک وب سایت قرار دارند، اما اغلب از نظر بصری روی صفحه اصلی یا صفحات فرود تأثیر بیشتری دارند.

هنگام صحبت در مورد هدرهای وب سایت از چند کلمه استفاده می کنیم که ممکن است چندان آشنا نباشند:

  • ناوبری، منو، منوی ناوبری: لیستی از پیوندهای قابل کلیک به بخش های مختلف وب سایت.
  • منوی همبرگر: یک نماد سه خطی انباشته که با کلیک در منوی پیمایش گسترش می یابد. در حالی که آنها در دستگاه های تلفن همراه رایج هستند، اما برای ناوبری دسکتاپ نیز بیشتر ظاهر می شوند.
  • فراخوانی برای اقدام: دکمه/پیوندی که بازدیدکنندگان را تشویق به انجام یک اقدام خاص، مانند خرید، عضویت در خبرنامه، یا انجام عمل دیگری می‌کند.
  • فهرست کشویی: منویی که وقتی کاربر روی یک آیتم می‌چرخد یا روی آن کلیک می‌کند، گسترش می‌یابد و آیتم‌های زیرمنو دیگری را نشان می‌دهد.
  • چسبنده: سرصفحه ای که در بالای صفحه با پیمایش کاربر قابل مشاهده باقی می ماند.
  • هدر یا تصویر: یک تصویر یا ویدیوی بزرگ که بیشتر فضای هدر را اشغال می کند. همچنین می تواند شامل عناصر متنی یا فراخوانی برای اقدام باشد.
  • مگا منو مگا منوها از پنجره های بازشو بزرگ برای نمایش طیف وسیعی از گزینه ها استفاده می کنند که معمولاً از طریق روش های دیگر در دسترس نیستند. آنها این مزیت را دارند که به کاربران اجازه می دهند مقصد خود را بدون پیمایش در لایه های سلسله مراتبی منو انتخاب کنند.

انواع هدر وب سایت

درخشش آزمایشگاهی

این هدر لوگو و مخاطب را برجسته می کند در حالی که آیتم های منو را در یک مسیریابی به سبک همبرگر پنهان می کند. این سبک زمانی می‌تواند موثر باشد که می‌خواهید کاربرانتان به محتوای ناحیه قهرمان زیر هدر بیایند.

[X] آزمایشگاه

[X]این آزمایشگاه از یک منوی ناوبری کشویی استفاده می کند که ناوبری را برای انواع خاصی از بازدیدکنندگان برجسته می کند. اطلاعات درباره ما و اطلاعات تماس در بالاتر از ناوبری محتوای کلی متفاوت است.

راه های مختلفی برای ایجاد و طراحی هدر وب سایت وجود دارد. هیچ راه حل یکسانی برای همه وجود ندارد و مهم است که هنگام انتخاب نوعی که پروژه شما را به بهترین شکل نشان می دهد، مخاطبان و بازدیدکنندگان خود را در نظر داشته باشید.

هدر ایستا در بالای وب سایت ثابت می ماند حتی زمانی که کاربر صفحه را به پایین اسکرول می کند. معمولاً شامل لوگو، منوی پیمایش و گاهی اوقات یک دکمه فراخوان است. این رایج ترین و کوتاه ترین شکل هدر است.

هدر چسبنده ای که در بالا به آن اشاره کردیم شبیه یک هدر استاتیک است، اما در هنگام اسکرول کاربر به بالای صفحه می چسبد. اگر محتوای زیادی در وب سایت خود دارید و می خواهید دسترسی کاربران به منوی ناوبری را آسان کنید، این نوع هدر می تواند انتخاب خوبی باشد. هدر چسبنده همچنین می تواند در حین پیمایش “کوچک” شود، بنابراین به اندازه زمانی که برای اولین بار به یک صفحه می رسید بزرگ نیست.

یک هدر تمام صفحه کل صفحه را اشغال می کند و معمولاً یک تصویر یا پس زمینه ویدیو به همراه دکمه فراخوان برای اقدام یا پوشش متنی را شامل می شود. اینها اغلب هدرهای قهرمان نامیده می شوند. این نوع هدر می تواند از نظر بصری قابل توجه باشد، اما ممکن است فقط برای برخی از وب سایت ها مناسب باشد.

هدر شفاف یک روند طراحی محبوب است که شامل استفاده از هدر بدون رنگ پس‌زمینه است تا تصویر پس‌زمینه یا ویدیو قابل مشاهده باشد. این نوع هدر می تواند ظاهری مدرن و زیبا به وب سایت شما اضافه کند.

هدر همپوشانی معمولاً پس از کلیک کاربر روی یک دکمه یا نماد ظاهر می شود و محتوای وب سایت را با منو یا گزینه های دیگر پوشش می دهد. این نوع هدر می تواند انتخاب خوبی برای وب سایت های موبایلی باشد که فضا محدود است. هدر همپوشانی اغلب در ترکیب با نماد/منوی همبرگر استفاده می شود و با کلیک باز می شود.

هدر مگا منو شامل یک منوی کشویی چند ستونی بزرگ است که وقتی کاربر روی یک آیتم منو می‌چرخد یا روی آن کلیک می‌کند ظاهر می‌شود. این نوع هدر می تواند انتخاب خوبی برای وب سایت هایی با محتوا و اطلاعات زیاد باشد.

یک هدر چند لایه اغلب دارای دو سطح هدر یا عناصر ناوبری است. این ممکن است شامل یک نوار بالای کوچکتر با اطلاعات تماس اولیه یا پیوندهای رسانه های اجتماعی در بالای سربرگ پیمایش مرسوم تر و بلندتر باشد که حاوی آرم سایت و پیوندها است.

عناصری که باید در هدر وب سایت گنجانده شوند

پلانولی

Planoly دارای یک ناوبری ساده و قابل درک است که راه‌اندازی یک دوره آزمایشی رایگان را به تمرکز اصلی تبدیل می‌کند، در حالی که برای بازدیدکنندگانی که تازه با نام تجاری آشنا شده‌اند، می‌توانند راه حل خود را کشف کنند.

اورا بورا

Aura Bora عنصر نام تجاری خود را در جلو و مرکز قرار می دهد در حالی که تحقیق در مورد اینکه کجا محصول خود را پیدا کند و آن را در یک مکان خرده فروشی خریداری کند در اولویت است. نمادهای سمت راست هدر برای کسانی که ممکن است قبلاً با برند ارتباط برقرار کرده اند کنجکاوی را برانگیزد.

نوع هدری که برای طراحی وب سایت خود انتخاب می کنید اغلب بستگی به اطلاعاتی دارد که باید حاوی آن باشد. عناصر استانداردی وجود دارد که کاربران انتظار دارند در هدر وب سایت پیدا کنند.

عناصر متداول هدر وب سایت عبارتند از:

  • لوگو: لوگو که به طور برجسته در هدر نمایش داده می شود، بخش مهمی از هویت برند شما است و اغلب دکمه خانه برای کل طراحی وب سایت است.
  • جهت یابی: منو باید به راحتی پیدا و استفاده شود و دارای برچسب های واضح برای هر صفحه باشد.
  • جستجو کردن: اگر وب سایت شما دارای عملکرد جستجو است، گنجاندن یک مکان در سربرگ می تواند یافتن آنچه را که می خواهند برای بازدیدکنندگان آسان تر کند.
  • اطلاعات تماس: شماره تلفن، آدرس ایمیل یا آدرس فیزیکی می‌تواند برای بازدیدکنندگان مفید باشد، اما برای همه طراحی‌های هدر وب‌سایت لازم نیست.
  • فراخوانی برای اقدام: یک دکمه یا پیوند در هدر می‌تواند بازدیدکنندگان را تشویق کند تا یک اقدام خاص را انجام دهند، به خصوص اگر متفاوت از سایر عناصر ناوبری باشد.
  • نمادهای رسانه های اجتماعی: اگر در رسانه های اجتماعی فعال هستید، یافتن راه های مرتبط برای ارتباط را برای بازدیدکنندگان آسان کنید.
    انتخابگر زبان یا ارز: اگر وب‌سایت شما مخاطبان بین‌المللی را برآورده می‌کند، از جمله انتخابگر زبان یا ارز می‌تواند ناوبری را بسیار آسان‌تر کند.
  • من وارد می شوم: اگر کاربران برای مدیریت یک حساب کاربری یا خرید نیاز به احراز هویت در وب سایت شما دارند، یک دکمه ورود باید در هدر گنجانده شود.
  • اقلام خرید: برای سایت‌های تجارت الکترونیک، سرصفحه‌ها باید شامل پیوندها یا نمادهایی برای اقدامات خرید مورد نیاز، مانند سبد خرید، پرداخت، یا موارد دلخواه/ذخیره شده باشند.

بهترین روش ها برای طراحی هدر وب سایت

مشاوره Wergs

پیمایش ساده که محل حضور شخصی در سایت را با حاشیه ساده/زیر خط پایین مشخص می کند، گزینه خوبی برای یک سایت ساده است.

بی رحمانه زندگی کن

برای یک سایت تجارت الکترونیک، پیمایشی که نمای کلی از محتویات سبد خرید را ارائه می دهد مفید است، و همچنین امکان یافتن سریع گزینه های جستجوی محلی نیز مفید است.

احتمالاً به طور شهودی فوراً یک ضربه خوب را از یک ضربه بد می شناسید. یک هدر که به خوبی طراحی شده باشد، واضح است، به راحتی قابل درک است و به شما کمک می کند در وب سایت خود حرکت کنید. یک هدر با طراحی خوب نیازهای کاربران را در اولویت قرار می دهد و به مخاطبان شما کمک می کند آنچه را که به دنبال آن هستند پیدا کنند.

هنگام برنامه ریزی برای طراحی بالای صفحه، بهترین روش های هدر وب سایت را در نظر داشته باشید.

  • سادگی. به یاد داشته باشید، شما فقط 2 ثانیه فرصت دارید تا تأثیر بگذارید. هدر خود را با اطلاعات ضروری ساده و بدون شلوغی نگه دارید تا بازدیدکنندگان سایت را به تعامل بیشتر راهنمایی کند.
  • پاسخگویی. اطمینان حاصل کنید که طراحی هدر شما پاسخگو باشد و بتواند با اندازه های مختلف صفحه نمایش سازگار شود.
  • تمیز و شفاف. از تصاویر یا ویدیوهای با کیفیت بالا که برای استفاده در وب بهینه شده اند استفاده کنید. تصاویر تار یا پیکسلی می توانند وب سایت شما را غیرحرفه ای جلوه دهند.
  • حمایت از برند. نام تجاری خود را در هدر با استفاده از لوگو و رنگ های برند خود معرفی کنید تا به بازدیدکنندگان کمک کنید تا وب سایت شما را شناسایی و به خاطر بسپارند.
  • روشن. از برچسب های منوی واضح و مختصر استفاده کنید که به راحتی قابل درک باشد.
  • به طور خلاصه. ساده کردن تعداد گزینه های منوی موجود؛ انتخاب های بیش از حد ممکن است به هم ریخته و گیج کننده به نظر برسند. به کاربران کمک کنید فقط با چند گزینه سطح بالا در یک مسیر منطقی حرکت کنند.
  • آسان. تایپوگرافی را انتخاب کنید که به راحتی خوانده شود و سبک برند شما را تکمیل کند. از سبک های فونت برای راهنمایی بازدیدکنندگان در طراحی هدر استفاده کنید. اسکن و درک آن باید آسان باشد.
  • بهینه شده است. مطمئن شوید که هدر شما برای سرعت طراحی شده است. تصاویر بزرگ و طرح های پیچیده می توانند سرعت وب سایت شما را کاهش دهند، بنابراین هدر خود را برای بارگذاری سریع بهینه کنید. از بارگذاری انیمیشن ها خودداری کنید زیرا می توانند وب سایت را کندتر نشان دهند.
  • در دسترس. نه تنها انطباق با ADA توسط قوانین مختلف الزامی است، بلکه صرفاً تمرین خوبی است تا اطمینان حاصل شود که سایت شما برای همه، خواه از مرورگر، صفحه‌خوان یا دستگاه دیگری استفاده می‌کنند، قابل دسترسی باشد.

شروع به طراحی کنید

هدر وب سایت اغلب اولین چیزی است که شخصی هنگام بازدید از سایت شما می بیند. جذابیت بصری و عملکرد به این دلیل حیاتی است.

به یاد داشته باشید که هنگام ایجاد هدر، کمتر اغلب بیشتر است. باید خوب به نظر برسد، اما خواندن و درک آن به همان اندازه آسان باشد. هنگام طراحی هدر وب سایت، همیشه آماده آزمایش طراحی باشید و در صورت عدم پاسخگویی مناسب کاربران، گزینه دیگری داشته باشید. گاهی اوقات چیزی به سادگی یک تصویر جدید یا کلمات متفاوت می تواند بدون طراحی مجدد کامل، دنیای متفاوتی را ایجاد کند.

ساخت هدر با Kadence

راه های مختلفی وجود دارد که می توانید با Kadence هدر ایجاد کنید. سفارشی ساز تم Kadence دارای یک هدر ساز کامل است که ایجاد هدرهای موثر را آسان می کند. مستندات راهنمای سازنده هدر Kadence ما نحوه انجام این کار را شرح می دهد. اگر می‌خواهید یک هدر شفاف یا یک هدر چسبنده ایجاد کنید، ما مستنداتی برای آن نیز داریم. حتی می‌توانید سرصفحه‌های شرطی را برای صفحات یا گروه‌هایی از صفحات خاص تنظیم کنید.

و اگر به دنبال کنترل دقیق‌تری هستید، می‌توانید هدرها را بر اساس شرایط خاص با استفاده از بخش‌های محتوای Kadence Elements و تنظیم آن برای جایگزینی هدرها جایگزین کنید.

سایت خود را با Kadence رشد دهید

پکیج کامل Kadence همه چیزهایی را که برای تقویت سایت خود برای استفاده از آخرین روندهای طراحی وب نیاز دارید در اختیار شما قرار می دهد.

یک بسته کادنس بگیرید

نمایش صحیح قیمت محصولات تومان در ووکامرس

یکی از مسائلی که برخی از کاربران ووکامرس با آن مواجه هستند، تنظیم ارز و حذف اعشار از قیمت های ووکامرس است. مخصوصا در کشورهایی مثل ایران که واحد پول آنها تومان است. در این مقاله به نحوه تنظیم ارز تومان در ووکامرس و حذف اعشار از قیمت ها می پردازیم. با انجام این مراحل ساده می توانید فروشگاه اینترنتی خود را با استفاده از ووکامرس پیکربندی کنید تا قیمت ریال و تومان را نمایش دهد.

انتخاب تومان یا ریال به عنوان ارز ووکامرس

برای تنظیم ارز تومان در ووکامرس می توانید از تنظیمات پیکربندی ووکامرس استفاده کنید. در زیر مراحل کامل تنظیم ارز تومان در ووکامرس را توضیح خواهم داد:

  1. وارد داشبورد وردپرس خود شوید: ابتدا وارد داشبورد وردپرس خود شوید.
  2. تنظیمات WooCommerce را انتخاب کنید: در نوار سمت چپ داشبورد وردپرس خود، گزینه “WooCommerce Settings” را انتخاب کنید.
  3. گزینه تنظیمات فروشگاه: در بالای صفحه تنظیمات WooCommerce، روی تب تنظیمات فروشگاه کلیک کنید.
  4. راه اندازی ارز: در قسمت فروشگاه اصلی، واحد پول را به تومان تغییر دهید.
  5. ذخیره تنظیمات: پس از تغییر واحد پول، روی دکمه «ذخیره تغییرات» یا «به‌روزرسانی» کلیک کنید تا تنظیمات شما ذخیره شود.

اکنون واحد پول شما بر روی تومان تنظیم شده است و قیمت ها در فروشگاه اینترنتی شما به تومان نمایش داده می شود. این تنظیمات بر قیمت ها، سبد خرید و سایر صفحات فروشگاه شما تأثیر می گذارد.

اعداد اعشاری را از قیمت در ووکامرس حذف کنید

برای حذف اعشار از قیمت های ووکامرس و نمایش صحیح آنها می توانید از تنظیمات فروشگاه ووکامرس استفاده کنید. در زیر توضیحاتی در مورد حذف اعشار در ووکامرس ارائه می کنم:

  1. وارد داشبورد وردپرس خود شوید: ابتدا وارد داشبورد وردپرس خود شوید.
  2. تنظیمات WooCommerce را انتخاب کنید: در نوار سمت چپ داشبورد وردپرس خود، گزینه “WooCommerce Settings” را انتخاب کنید.
  3. گزینه تنظیمات فروشگاه: در بالای صفحه تنظیمات WooCommerce، روی تب تنظیمات فروشگاه کلیک کنید.
  4. تنظیمات قیمت: تعداد ارقام اعشار را از 2 به 0 در تب ارز تغییر دهید.
  5. ذخیره تنظیمات: پس از ایجاد تغییرات، روی دکمه «ذخیره تغییرات» یا «به‌روزرسانی» کلیک کنید تا تنظیمات شما ذخیره شود.

حالا با این تنظیم وقتی قیمت محصولات را وارد می کنید، اعشار حذف می شود و فقط تعداد کل قیمت نمایش داده می شود. به عنوان مثال اگر کالایی 10000.5 تومان قیمت داشته باشد در فروشگاه شما 10000 تومان بدون اعشار نمایش داده می شود.

با این روش ساده می توانید اعشار را از قیمت های ووکامرس حذف کنید و قیمت ها را به درستی و با توجه به واحد پولی خود نمایش دهید.

تعیین موقعیت واحد پول

از قسمت تنظیمات موقعیت واحد ارز را با فاصله در سمت راست قرار دهید تا واحد ارز تومان در سمت چپ عدد قیمت قرار گیرد. این طبیعی است. از آنجایی که ما از زبان فارسی استفاده می کنیم، باید سمت راست را انتخاب کنیم تا ارز در سمت چپ قرار گیرد.

خیلی آسان! این سه مرحله را دنبال کنید تا فروشگاه اینترنتی شما آماده فروش محصولات به صورت تومانی و ریالی باشد.

منبع این مطلب: نمایش صحیح قیمت محصولات تومان در ووکامرس

چگونه سئو ویدیو را انجام دهیم؟ / آموزش سئو ویدیویی

با فرآیند سئو، ما سعی می کنیم مخاطبین زیادی را به دست آوریم و آن مخاطبین را وارد تجارت خود کنیم. هدف اصلی من و شما جذب مخاطب با سئو است تا بتوانیم محصولات یا خدمات را بفروشیم. خوب، در حال حاضر ما یک هدف مشترک داریم، اما برای رسیدن به آن هدف، می توانیم راه های زیادی را امتحان کنیم. مثلا راه درست را برویم یا گوگل را دور بزنیم. اگر هدفتان مثل من برایتان مهم است سئو کلاه سفید را با بهترین روش انتخاب می کنید! حال در این مقاله می خواهم به شما بگویم که اگر تولید کننده محتوای ویدیویی هستید سئو برای شما راه حلی است!! پس با من بمان و بهتر درس بخوان!

چگونه سئو ویدیو را انجام دهیم؟ یه سوال مهم که الان میخوام به بهترین شکل ممکن بهتون جواب بدم!

اکثر مردم فکر می کنند وقتی از سئو صحبت می کنیم، منظور ما فقط سئو برای محتوای متنی است، اما اصلاً اینطور نیست!

سئوی گوگل یک قانون کلی دارد که می توانید برای همه نوع محتوا از آن استفاده کنید.

به عنوان مثال، اگر شما یک تولید کننده پادکست هستید، با خواندن مقاله پادکست آموزش سئو اطلاعات مفیدی دریافت خواهید کرد.

آنچه در این مقاله خواهید آموخت:

  • سئو چیست؟
  • (سئو ویدیو) سئو ویدیو چیست؟
  • چگونه سئو ویدیو را انجام دهیم؟

سئو چیست؟

بهینه سازی موتور جستجو یا سئو مجموعه ای از فرآیندهایی است که شما طبق قوانین گوگل انجام می دهید تا توسط الگوریتم ها و ربات های گوگل اندازه گیری و ارزیابی شوند!

نتیجه این ارزیابی این است که شما با توجه به کیفیت کاری که انجام می دهید در SERP گوگل قرار می گیرید.

ما معمولاً سه سطح از قوانین نامگذاری شده گوگل داریم سئو کلاه سیاه ما کلاه سفید و کلاه خاکستری را دسته بندی کرده ایم که برای کسب رتبه خوب و جلب اعتماد گوگل پیشنهاد می شوند. سئو کلاه سفید با ادویه سئو کلاه خاکستری استفاده کنید

البته برای اینکه یک متخصص سئو قوی باشید باید همیشه اطلاعات خود را در این زمینه به روز کنید و سعی کنید این اطلاعات را در پروژه های مختلف اعمال کنید.

(سئو ویدیو) سئو ویدیو چیست؟

محتوای ویدیویی از آن دسته از کاربران محبوب و علاقه مندی است که ترجیح می دهد به جای مطالعه یک مقاله آموزشی، یک فیلم آموزشی تماشا کند.

اگر به ویدیوهای باکیفیت نگاه کنید، متوجه خواهید شد که در برخی مناطق جامعه هدف به محتوای ویدیویی نیاز دارد، بنابراین باید روی سئوی ویدیو کار کنید.

در سئوی وقف، ویدیو مجموع تمام فرآیندهایی است که در ویدیوی خود انجام می دهید تا در بین نتایج برتر گوگل قرار بگیرید و مخاطبان بیشتری برای پخش آن ویدیو داشته باشید.

خوب، حالا سوال مهم این است که آیا ربات ها و ربات های گوگل حتی محتوای این ویدیوها را می بینند؟

ربات ها نمی توانند ویدیو را مشاهده کنند، آنها فقط می توانند ابرداده های متنی مانند عنوان و برچسب ها را ببینند. آنها نمی توانند محتوای ویدیویی را مشاهده، فهرست و رتبه بندی کنند. اما خبر خوب این است که هنوز راه‌هایی برای دیده شدن ویدیوهایتان توسط موتورهای جستجو وجود دارد.

چگونه سئو ویدیو را انجام دهیم؟

برای موفقیت در زمینه سئو ویدیوها باید با روند کلی سئو آشنا باشید. قرار نیست درس سئو خیلی جدید و متفاوتی را آموزش دهیم. فقط در راستای اصول و مبانی سئو، نکاتی را در مورد سئو ویدیوها بیان خواهیم کرد.

اگر هنوز به خوبی با مفهوم سئو آشنا نیستید آموزش سئو بی نظیر محسن حبیبی راد را بخوانید و سپس این مطلب را ادامه دهید.

1. محتوای ویدیوها باید بهینه باشد!

ما می دانیم که محتوایی که برای کاربران سایت آپلود می کنیم باید هم برای گوگل و هم برای کاربر رضایت بخش باشد. هدف اصلی گوگل رفع نیازهای کاربر است اما از طرفی انجام این کار طبق قوانین سئو کلاه سفید مهم است.

پس چگونه محتوای ویدیویی را بهینه کنیم؟

برای این کار محتوای شما باید کاملاً آموزنده باشد و کاربر در ویدیو به خوبی با شما ارتباط برقرار کند. وقتی ویدیوی شما با کیفیت بالا و آموزنده برای کاربران باشد، نتیجه این است که کاربر لینک ویدیوی شما را با دوستان دیگر در شبکه های اجتماعی مختلف به اشتراک می گذارد.

این کار دو مزیت مهم برای شما و سئو ویدیو دارد:

اول، شما به راحتی ارجاعات رایگان دریافت کردید که ارزشش را دارد بازخورد بالاست!

دوم اینکه یک جامعه هدف جدید با سایت شما آشنا شده و شما بدون هیچ هزینه تبلیغاتی کاربر جدیدی پیدا کرده اید.

اصولا ساخت ویدیو یک فرآیند تخصصی است که در مورد آن بحث می شود بازاریابی ویدیویی ما به خوبی به آن اشاره کرده ایم و می توانید از این مقالات برای بهبود کیفیت ویدیوها استفاده کنید.

2. ویدیو باید کاملاً پاسخگوی موبایل باشد!

امروزه اکثر کاربران گوگل افرادی هستند که وب سایت شما را از دستگاه های تلفن همراه مشاهده می کنند، بنابراین وب سایت شما باید برای موبایل بهینه شده یا واکنش گرا باشد. اگر بخواهیم تخصصی تر به نظر برسیم، ویدیوهای سایت باید برای انواع دستگاه های تلفن همراه واکنش گرا باشد.

اگر کاربر نتواند ویدیو را با موبایل خود به خوبی تماشا کند، خیلی راحت از سایت شما خارج می شود و شما یک امتیاز منفی یا نرخ پرش دریافت می کنید که به سئو سایت آسیب جدی وارد می کند.

3. سایت شما باید یک هاست قوی برای آپلود ویدیو داشته باشد!

اگر تمام مطالب ذکر شده را دنبال کنید، اما هاست شما حجم کافی برای آپلود ویدیو را نداشته باشد و کاربر با خطای 500 مواجه شود، در بخش سئوی ویدیو شکست خواهید خورد.

هاست سایت شما باید فضای کافی و حجم کافی برای آپلود ویدیو داشته باشد، اگر قصد آپلود ویدیوهای طولانی را دارید سریعا با پشتیبانی فنی سایت خود تماس بگیرید و از آنها بخواهید فضای میزبانی کافی برای سایت در نظر بگیرند تا کاربر به راحتی آن را تماشا کند. ویدیو پولی

سرعت سایت یکی از مهمترین فاکتورهای سئو و رتبه بندی گوگل است. اگر ویدیوهای شما به دلایلی برای کاربر دیر بارگذاری می شود یا باعث کندی سایت می شود، استراتژی سئو شما شکست خواهید خورد.

اگر سایت شما از سیستم مدیریت محتوای وردپرس پشتیبانی می کند، توصیه می شود از افزونه های معتبری مانند WP-ROCKET برای افزایش سرعت سایت استفاده کنید. در آموزش وردپرس در مورد افزونه ها به خوبی به شما توضیح داده ایم.

4. ویدیوهای خود را در پلتفرم های دیگر آپلود کنید.

اگر سایت شما فضای کافی برای آپلود ویدئو دارد، خیلی بهتر است این کار را در داخل سایت انجام دهید، اما اگر بودجه کافی برای ارتقای سرور سایت ندارید، می توانید از پلتفرم های موجود استفاده کنید. البته برای مورد اول پیشنهاد می شود فیلم های خود را در سایت های دیگر منتشر کنند.

یوتیوب و آپارات یکی از دو پلتفرم مورد اعتماد گوگل هستند که به عنوان منبع ویدیویی شناخته شده اند.

متاسفانه یوتیوب با آی پی ایرانی موجود نیست و می توانید از آپارات به عنوان جایگزین استفاده کنید.

چگونه

کافی است وارد این دو وب سایت شوید و یک پروفایل با نام سایت و کسب و کار خود ایجاد کنید، سپس تمامی ویدیوهای خود را با آدرس سایت در این فضاها آپلود کنید. با این کار ویدیوی شما در سایت های معتبر ایندکس می شود.

یوتیوب و آپارات کاربران زیادی دارند و حتی این امکان برای جامعه هدف وجود دارد که از این فضا با ویدیوی شما آشنا شوند. حتی این دو وب سایت برای شما مکانی برای کسب درآمد از ویدیوها آماده کرده اند.

5. از فرمت های ویدئویی مناسب استفاده کنید!

از هر ابزاری که برای ساختن ویدیو استفاده می کنید، لطفاً نتیجه نهایی را به قالبی تبدیل کنید که بتواند توسط کاربر پخش و مشاهده شود. سایت های زیادی وجود دارند که ویدیوهای خوبی دارند، اما متاسفانه از فرمت های مناسب استفاده نمی کنند و باعث می شود کاربران نامرئی شوند.

6. عنوان مناسبی از ویدیوی خود با کلمه کلیدی قرار دهید.

عنوان ویدیوها بسیار مهم است

چگونه ویدیوهای سئو بنویسیم؟ / آموزش سئو ویدیویی برای اولین بار در برتر آماز. به نظر می رسد.

از کجا محتوا پیدا کنم؟ | بیاموزید که چگونه محتوای ارزشمند پیدا کنید

یکی از مهم ترین مشکلاتی که اکثر افراد در زمینه هر کسب و کاری با آن مواجه هستند این است که نمی دانند از کجا محتوای خوب و با کیفیت برای وب سایت، اینستاگرام و … خود پیدا کنند. در تمام فعالیت های دیجیتال مارکتینگ، ما همیشه بر روی محتوا تاکید می کنیم، اما سوال اصلی اینجاست که محتوای خوب را از کجا می توان پیدا کرد؟ با من باش و بهتر یاد بگیر!

از کجا محتوا پیدا کنم؟ یک سوال مهم که اگر در زمینه تولید محتوا کار کرده باشید، ممکن است بیشتر اوقات با این موضوع سروکار داشته باشید!

در واقع یافتن محتوای خوب نیاز به زمان و برنامه ریزی دارد، زیرا اگر آن را با دقت انجام دهید، نتایج خوبی به دنبال خواهد داشت.

در آموزش تولید محتوا سعی کرده ایم فرآیندهای تولید محتوا را به خوبی توضیح دهیم.

تولید محتوا یکی از پایه های اصلی بازاریابی دیجیتال است زیرا تولید محتوا حرف اول را در هر کسب و کاری می زند.

آنچه در این مقاله خواهید آموخت:

  • تولید محتوا چیست؟
  • جامعه هدف خود را بشناسید!
  • از کجا محتوا پیدا کنم؟
  • برای تولید محتوا چه نکاتی را رعایت کنیم؟

تولید محتوا چیست؟

در واقع تولید محتوا فرآیندی است که برای جذب مخاطب از آن استفاده می کنید. حال این فرآیند می تواند تولید محتوای متنی یا یک تصویر خلاقانه باشد. هنگام تولید محتوا، هدف اصلی این است که بتوان با کاربر و جامعه هدف ارتباط برقرار کرد.

یعنی مهم نیست در چه کسب و کاری هستید، مهم این است که تولید محتوا یک پل ارتباطی بین شما و جامعه هدف است.

این پل ارتباطی آنقدر اهمیت دارد که اکثر شرکت ها بودجه خاصی برای آن در نظر می گیرند.

چرا؟؟

بهتره اینطور فکر کنیم چند بار تا به حال با یک برند به دلیل محتوای خوب آشنا شده اید و از آنها خرید کرده اید؟ اگر بخواهیم به آن فکر کنیم، اهمیت تولید محتوا به وضوح مشخص می شود!!

تولید محتوا برای همه مشاغل یکسان نیست زیرا جامعه هدف این افراد بسیار متفاوت است.

به عنوان مثال، مخاطبان سایت فروش آنلاین کتاب قطعا با مخاطبان یک فروشگاه اینترنتی اسباب بازی متفاوت هستند!

جامعه هدف خود را بشناسید!

تولید محتوا معمولا انرژی زیادی از یک کسب و کار از نظر زمان و هزینه می گیرد. برای اینکه بتوانید در این زمینه به درستی عمل کنید ابتدا باید جامعه هدف را بشناسید!!

در واقع شناخت این انجمن بیشترین راهنمایی را در انتخاب موضوع تولید محتوا به شما می دهد.

برای شناخت جامعه هدف می توانید استفاده کنید تیم تولید محتوا از آنها بخواهید این کار را برای شما انجام دهند.

البته ممکن است در ابتدای کار نتوانید شناخت 100 درصدی پیدا کنید اما این اصلاً مشکلی نیست!!

از کجا محتوا پیدا کنم؟

خوب، اکنون به این سوال مهم می رسیم که محتوا را از کجا باید پیدا کرد؟ در زیر تعدادی روش یاد خواهید گرفت که می تواند برای هر کسب و کاری با هر موضوعی مفید باشد.

1. نیازهای کاربر را بشناسید!!

درک نیازهای کاربران و جامعه هدف از اهمیت بالایی برخوردار است. وقتی کسی نیازها و مشکلات ما را حل می کند، احساس بسیار مثبتی داریم. اکنون باید همان احساس مثبت را ایجاد کنید تا با کاربران خود اعتماد ایجاد کنید.

2. از خود کاربران و جامعه هدف بپرسید!

آیا نباید برای این جامعه هدف و کاربران محتوا تولید کنید؟ پس چرا از آنها نپرسید؟

بهترین کار این است که نظرات کاربران خود را در تولید محتوا بگنجانید و در واقع محتوا را برای حل مشکلات کاربران ایجاد کنید.

حالا چطور از کاربر بپرسم؟ از راه های زیر می توانید با کاربران تماس بگیرید.

البته در کسب و کارهایی که جامعه هدف بزرگی دارند، ارتباط با همه افراد تقریبا غیرممکن است. این افراد معمولا جامعه هدف را به گروه های چند نفره تقسیم می کنند و در این گروه افراد بر اساس یک سری ویژگی های خاص و مشابه قرار می گیرند، سپس می توانید با چند نفر از این افراد به عنوان نماینده ارتباط برقرار کنید.

زنگ زدن

شما می توانید از طریق تلفن با افراد ارتباط برقرار کنید و با طراحی یک سری سوالات از پیش پرسیده شده می توانید متوجه شوید که کاربران به چه چیزی علاقه دارند و چه نوع محتوایی را می خواهند ببینند. این نوع ارتباط هزینه خاصی برای مجموعه شما نخواهد داشت اما اگر درست انجام دهید قطعا بازخورد مثبتی دریافت خواهید کرد.

پرسشنامه

تعدادی پرسشنامه آنلاین وجود دارد که می توانید پیوند را برای کاربران ارسال کنید. برای اینکه کاربر این پرسشنامه را تکمیل کند. البته معمولا مردم برای چنین مواردی وقت نمی گذارند، باید از روش های مختلفی مانند کد تخفیف، ارسال رایگان، افزودن امتیاز در باشگاه مشتری و…. کاربر را به انجام این کار تشویق کنید.

مصاحبه حضوری!

اگر فرصت دارید، لطفاً از تعدادی از مشتریان خود دعوت کنید تا با آنها مصاحبه حضوری داشته باشند. در این مصاحبه می توان نیازها، مشکلات و غیره را بررسی کرد. و به نتایج بسیار خوبی دست پیدا کنید.

نکته مهم در این مرحله این است که اگر تمامی موارد فوق به درستی انجام شود، نه تنها برای تیم تولید محتوا، بلکه برای سایر تیم های دیجیتال مارکتینگ، پشتیبانی فروش و … نیز نتایج خوبی حاصل می شود!

3. به کنسول جستجوی گوگل بروید

کنسول جستجو یکی از مهمترین ابزارهایی است که هر بازاریاب دیجیتال باید بداند چگونه با آن کار کند. در این قسمت یک سری درخواست هایی را که کاربران جستجو کرده اند و نیاز داشته اند را نمایش می دهد. اگر وب سایت شما محتوای خوبی برای این موضوعات ندارد، به این معنی است که موضوعات تولید محتوای خوبی پیدا کرده اید.

اکنون از کدام یک از این پرس و جوها استفاده کنیم؟

شما فقط باید برای تمام پرس و جوها یک خروجی اکسل بگیرید، سپس عناوینی را که نرخ کلیک بسیار پایینی دارند انتخاب کنید و برای آنها محتوا ایجاد کنید.

به یاد داشته باشید که این بخش را جدی بگیرید و سعی کنید محتوا را مطابق درخواست کاربران ایجاد کنید.

4. از تحلیل رقبا استفاده کنید!

می دانیم که جامعه هدف و رقبای شما یکسان هستند، بنابراین به همین دلیل می توانید برای تولید محتوا از رقبا ایده بگیرید! دقت کنید ما دنبال ایده هستیم نه تقلید!!

کاربران محتوای کپی شده و تقلید شده را به خوبی تشخیص می دهند و اگر این کار را انجام دهید ممکن است حتی اعتبار خود را از دست بدهید، اما گزینه مناسب این است که از محتوای رقبای خود ایده بگیرید و محتوای بهتر و با کیفیت تری ارائه دهید.

5. از وب سایت های خارجی استفاده کنید!

معمولا سایت های خارجی به خصوص انگلیسی زبان مطالب جدیدتری نسبت به سایت های ایرانی منتشر می کنند الگوریتم Google Freshness او در این وب سایت ها فعال است.

شما می توانید رقبای خارجی خود را بیابید و از قسمت تولید محتوا و وبلاگ آنها بهره ببرید و با ترجمه این موارد مطالب خوب و جدیدی را برای کاربر در نظر بگیرید.

البته برای این کار به انگلیسی خوب نیاز دارید تا بتوانید مقالات را به خوبی ترجمه کنید. اگر سطح زبان شما خوب نیست آموزش انگلیسی از مترجم استفاده کنید یا با مترجم کار کنید.

6. سعی کنید برای داشتن محتوا متخصص باشید!

اکثر وب سایت هایی که روی یک موضوع تمرکز می کنند تمایل به تولید محتوای بهتر دارند. توصیه می شود ابتدا حوزه تخصصی خود را پیدا کنید.

به عنوان مثال برخی از وب سایت ها فقط بازی و ابزار بازی می فروشند، بنابراین فقط به محتوای بازی می پردازند و اصلاً محتوایی برای این حوزه ندارند.

البته باید در رشته تخصصی خوب مطالعه کنید تا بتوانید همه جوانب را داشته باشید.

7. از نتایج خود گوگل استفاده کنید!

عناوین خوب و محتوای خوب زیادی هستند که در صفحه دوم گوگل پنهان شده بودند و چون سئو خوبی ندارند متاسفانه نرخ کلیک هم ندارند. با جستجو در موضوع این مقالات و داشتن اطلاعات کافی می توانید از این عناوین در سایت خود استفاده کنید و با تولید محتوای حرفه ای سایت خود را در SERP قرار دهید.

8. سایت های پرسش و پاسخ!

در سایت هایی که حالت پرسش و پاسخ دارند، کاربران زیادی هستند که سوالات زیادی دارند و دیگران به آنها پاسخ می دهند. به عنوان یک تولید کننده محتوا توصیه می شود در این وب سایت ها فعال باشید و از سوالات کاربران ایده بگیرید!

سپس اگر پاسخ سوالات را می دانید، یک مقاله در سایت ایجاد کنید و لینک آن را در اختیار کاربر قرار دهید. در این مورد، یکی بازخورد شما برای سایت خود رایگان و با کیفیت ساخته اید.

برای تولید محتوا چه نکاتی را رعایت کنیم؟

خوب، حالا که فهمیدید کجا محتوا را پیدا کنید، بهتر است چند نکته را بدانید تا بتوانید محتوای با کیفیت و ممتاز ایجاد کنید.

محتوا باید درست باشد!

مطالب و اخبار ارسال نکنید! اول از همه باید از صحت مطالب مطمئن باشید و اطلاعات نادرست به کاربر ندهید. به همین دلیل همیشه به تولیدکنندگان محتوا توصیه می شود در زمینه تخصصی خود به خوبی مطالعه کنند تا بتوانند بهترین اطلاعات را منتقل کنند.

همین الان به محتوای قبلی خود بروید و اگر اطلاعات نادرست یا قدیمی داشت، به روز رسانی دیگری انجام دهید. البته این آپدیت در سئوی سایت نیز تاثیر زیادی دارد و به همین دلیل مقاله حتما توصیه می شود چگونه تمدید محتوا بر سئو تاثیر می گذارد؟ ادامه مطلب

کپی ممنوع!!

الگوریتم های گوگل به محتوای تکراری بسیار حساس هستند و به محض کپی مطالب از یک سایت شما را جریمه می کنند.

سیستم کاری گوگل این است که کاربر باید مطالب جدید و غیر تکراری را در هر سایت بخواند اما شما با کپی کردن مطالب این قانون را زیر پا می گذارید و امتیاز منفی می گیرید.

به غیر از گوگل، کاربران در تشخیص محتوای کپی شده نیز بسیار خوب عمل می کنند و اصلا علاقه ای به خواندن دو محتوای یکسان در سایت ندارند، بنابراین به سرعت سایت شما و شما را ترک می کنند. نرخ ترک تحصیل شما هم می گیرید

محتوای ناقص ایجاد نکنید!

به خصوص در محتوای آموزشی وقتی کاربر روی سایت شما کلیک می کند باید یک محتوای کامل و جامع را مطالعه کند. بنابراین اگر در حال تولید محتوا هستید، همه جوانب را در نظر بگیرید و آن را به طور کامل انجام دهید.

آخرین کلمه:

از کجا می توانیم محتوای مقاله را پیدا کنیم؟ ما سعی کرده ایم راه ها و روش های یافتن محتوای خوب را به طور کامل به شما آموزش دهیم. اگر تولید کننده محتوا هستید، نگران انتخاب موضوع نباشید، زیرا آنقدر تم های مختلف برای شما وجود دارد که هیچ گاه از محتوا بی بهره نخواهید شد!

اگر تخصص دامنه داریم، کجا می توانیم محتوا پیدا کنیم؟ اگر دارید، لطفا آن را با بهترین دوستان خود در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید. ممنون از توجه شما به بهترین معلم

از کجا می توانیم مطالب را پیدا کنیم؟ | آموزش یافتن محتوای ارزشمند برای اولین بار در تاپر آماز. به نظر می رسد.

راه های افزایش و بهینه سازی نرخ تبدیل سایت فروشگاهی 😏

امروزه یکی از چالش های بزرگ پیش روی سایت های کوچک و بزرگ افزایش و بهینه سازی نرخ تبدیل سایت است. 🤨

با مطالعه این مقاله می توانید راه حلی عالی برای این مشکل پیدا کنید، از طرفی استراتژی های ارائه شده در این مقاله بر اساس آخرین آپدیت اصلی گوگل است و می تواند آینده سایت شما را تغییر دهد. 😏👌🏻

 

مقاله راه های افزایش و بهینه سازی نرخ تبدیل سایت فروشگاهی 😏 اولین بار در تاپر آماز پدیدار شد. به نظر می رسد.

بهترین راه برای یادگیری جاوا اسکریپت (10 راه آسان)

برای زنده کردن صفحات وب چه چیزی لازم است؟ کمی دانش، اخلاق کاری و البته جاوا اسکریپت. جاوا اسکریپت به عنوان یکی از معروف ترین زبان های برنامه نویسی ابزار بسیار مفیدی است. درک این زبان در دنیای دیجیتال امروزی به یک امتیاز تبدیل شده است و دلایل زیادی برای یادگیری آن وجود دارد.

در این مقاله نگاهی عمیق به این زبان برنامه نویسی خواهیم داشت و نحوه یادگیری جاوا اسکریپت را به شما نشان خواهیم داد تا بتوانید از پتانسیل کامل آن استفاده کنید.

جاوا اسکریپت چیست؟

جاوا اسکریپت (JS) نوعی زبان برنامه نویسی برای ایجاد محتوای پویا وب سایت است. با استفاده از آن، توسعه دهندگان می توانند هر دو HTML و CSS را به روز کنند و صفحات وب را برای کاربران پاسخگوتر و تعاملی تر کنند.

جاوا اسکریپت در سال 1995 توسط Brendan Eich هنگام کار برای Netscape Communications ایجاد شد. در آن زمان، این زبان Mocha نام داشت، اما برای افزایش جذابیت بازاریابی آن، به LiveScript و بعداً به JavaScript تغییر نام داد. امروزه یکی از فناوری های اصلی شبکه جهانی وب است و هم توسط مشتری و هم توسط سرور استفاده می شود.

مزایای یادگیری جاوا اسکریپت

مزایای جاوا اسکریپت بسیار زیاد و متنوع است. مزایا و دلایل زیادی برای یادگیری آن وجود دارد که در ادامه به اختصار توضیح خواهیم داد.

  • یادگیری جاوا اسکریپت آسان است و در مقایسه با زبان های برنامه نویسی محبوب مانند C++، Ruby و Python نسبتا ساده و آسان است. ماهیت بصری آن یادگیری و کاربرد آن را آسان می کند.
  • جاوا اسکریپت همه کاره است و به توسعه front-end محدود نمی شود. در واقع می توانید از آن در باطن همراه با ابزارهایی مانند Node.js و Express استفاده کنید. با استفاده از این زبان، توسعه دهندگان می توانند برنامه های کاربردی سمت سرور پویا ایجاد کنند که به آنها اجازه می دهد ورودی های کاربر را پردازش کرده و صفحات HTML را در صورت تقاضا تولید کنند.
  • جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی محبوب است. جاوا اسکریپت یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی در جهان است. طبق نظرسنجی سالانه توسعه دهندگان Stack Overflow، این زبان در ده سال گذشته بیشترین استفاده را داشته است.
  • جاوا اسکریپت برای مبتدیان عالی است. جاوا اسکریپت با یک نحو نسبتاً ساده و سهولت استفاده، یک زبان عالی برای یادگیری مبتدیان است. با این حال، به اندازه کافی قدرتمند است تا نیازهای توسعه دهندگان با تجربه تر را برآورده کند.
  • تقاضای زیادی برای کار وجود دارد. از آنجایی که جاوا اسکریپت یک زبان برجسته در دنیای فناوری است، توسعه دهندگانی که می توانند آن را درک کنند و با آن کار کنند، تقاضای زیادی دارند. بنابراین اگر می خواهید حرفه برنامه نویسی خود را شروع کنید یا پیشرفت کنید، سرمایه گذاری برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده جاوا اسکریپت به شدت توصیه می شود.
  • معرفی کامل جاوا اسکریپت (کلیک کنید)

نحوه یادگیری سریع جاوا اسکریپت (10 روش آسان)

اگرچه یادگیری جاوا اسکریپت در مقایسه با سایر زبان ها نسبتاً آسان است، اما هنوز برای به دست آوردن درک کامل به زمان، صبر و تلاش نیاز دارد. در اینجا ده راه برای شروع وجود دارد که به شما کمک می کند سریعتر و بهتر یاد بگیرید.

1- در بوت کمپ کد نویسی ثبت نام کنید

بوت کمپ های کدنویسی این روزها بیشتر و بیشتر محبوب می شوند، که واقعا جالب هستند. شاید آنها ساده ترین راه برای یادگیری جاوا اسکریپت و سایر زبان ها باشند. علاوه بر این، آنها یک تجربه یادگیری همهجانبه را ارائه می دهند که به شما امکان می دهد فقط روی برنامه نویسی تمرکز کنید و در صورت نیاز از مربیان کمک بگیرید. زمانی که قرار است جاوا اسکریپت را به عنوان یک مبتدی یاد بگیرید، بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که در این بوت کمپ ها شرکت کنید.

چند نمونه عالی از این اردوهای آموزشی (که هیچ کدام در ایران برگزار نمی شود!) عبارتند از:

  • بوت کمپ توسعه نرم افزار (آنلاین)
  • بوت کمپ توسعه نرم افزار (پردیس)
  • توسعه نرم افزار آنلاین (مکاتبات تسریع شده)

دو مشکل بسیار مهم در جاوا اسکریپت زبان ساده:

  • شی گرایی در جاوا اسکریپت
  • ajax در جاوا اسکریپت

2- در دوره رایگان جاوا اسکریپت شرکت کنید

اگر یک بوت کمپ کدنویسی با برنامه یا بودجه شما مطابقت ندارد، دوره های رایگان زیادی وجود دارد که به شما امکان می دهد جاوا اسکریپت را به صورت آنلاین یاد بگیرید. در حالی که آنها سطح تعهد و حمایتی را که بوت کمپ ها ارائه می دهند را ندارند، اما هنوز هم راهی عالی برای یادگیری به تنهایی با سرعت خود هستند.

چند نمونه عالی از این دوره ها عبارتند از:

  • مقدمه ای بر توسعه وب (کدنویسی Dojo)
  • JavaScript Essentials (Udemy)
  • تعامل با جاوا اسکریپت (Coursera)

3- آموزش های جاوا اسکریپت را تماشا کنید

اگر ترجیح می دهید از روش ساده تری استفاده کنید، یادگیری آنلاین ممکن است برای شما مناسب باشد. این درس ها شما را با زیر و بم جاوا اسکریپت آشنا می کند و به شما این فرصت را می دهد که به کدنویسی و یادگیری این زبان ادامه دهید. تقریبا بهترین ویدیوها در این سایت سریع و آسان یافت می شوند.

4- کتاب های جاوا اسکریپت را بخوانید

اگرچه ممکن است کتاب‌های جاوا اسکریپت کمی قدیمی به نظر برسند، اما همچنان منبعی ارزشمند برای یادگیری زبان‌هایی مانند جاوا اسکریپت و همه هستند. آنها توضیحات و مثال هایی مفصل و عمیق ارائه می دهند تا به شما در درک بهتر مفاهیمی که مطالعه می کنید کمک کنند.

چند نمونه عالی از این کتاب ها عبارتند از:

  • جاوا اسکریپت از مبتدی تا حرفه ای
  • جاوا اسکریپت از Front-end به Back-End
  • جاوا اسکریپت Eloquent: مقدمه ای مدرن بر برنامه نویسی

دانلود رایگان آموزش jQuery از صفر تا صد (فیلم + PDF)

5- با پروژه های جاوا اسکریپت تمرین کنید

یکی از بهترین راه ها برای یادگیری هر زبان برنامه نویسی این است که مهارت های خود را با ساخت پروژه ها محک بزنید. این نه تنها به شما کمک می کند تا مفاهیمی را که یاد گرفته اید بهتر درک کنید، بلکه به شما فرصتی می دهد تا ببینید چگونه این مفاهیم در دنیای واقعی کار می کنند.

چند نمونه عالی از این پروژه ها عبارتند از:

  • KitDrama جاوا اسکریپت
  • ماشین حساب جاوا اسکریپت
  • بازی مجری جاوا اسکریپت

6- به پادکست های جاوا اسکریپت گوش دهید

پادکست ها یک ابزار یادگیری عالی هستند. همچنین می توانید هنگام رفت و آمد، ورزش یا انجام هر فعالیت دیگری در اوقات فراغت خود به آنها گوش دهید.

7- به انجمن ها یا گروه های کدنویسی بپیوندید

یکی از مزایای برنامه نویسی جوامع شگفت انگیزی است که وجود دارد. اگر احساس می کنید جایی در فرآیند یادگیری گیر کرده اید، همیشه کسی وجود دارد که به شما کمک کند.

درس های رایگان برنامه نویسی ما در اینجا

8- برای کارآموزی به عنوان توسعه دهنده وب اقدام کنید

اگر می خواهید مهارت های خود را به سطح بالاتری ببرید و تجربه واقعی جاوا اسکریپت را به دست آورید، کارآموزی توسعه وب راهی برای رفتن است. در این شرایط، شما این فرصت را خواهید داشت که با تیمی از توسعه دهندگان کار کنید و در حین ساخت پروژه های منحصر به فرد از آنها یاد بگیرید.

9- با فلش کارت های جاوا اسکریپت تمرین کنید

در حالی که ممکن است این کارت‌ها چیزهای اضافی به نظر برسند، هنگام یادگیری یک مهارت جدید، قدرت این ابزار جادویی را دست کم نگیرید. با جاوا اسکریپت یکسان نیست! با آزمایش منظم خود می توانید اطلاعات را بهتر به خاطر بسپارید و در صورت نیاز آن را در ذهن خود آماده کنید.

10- در محیط های تعاملی جاوا اسکریپت تمرین کنید

یکی از بهترین راه ها برای یادگیری هر زبان برنامه نویسی تمرین در یک محیط تعاملی است. با تمرین بلافاصله متوجه خطاهای کد خود می شوید و می توانید هر بار بدون اجرای پروژه آن را تست کنید.

چند نمونه عالی از این محیط ها عبارتند از:

  • جاوا اسکریپت را یاد بگیرید
  • JavaScript Online – JavaScript Playground

فراموش نکنید که دانلود کنید: برنامه نویسی جاوا اسکریپت از صفر تا صد (فیلم + PDF)

خلاصه ای از نحوه یادگیری جاوا اسکریپت

جاوا اسکریپت سلطان برنامه های کاربردی وب است و شما باید به تمرین ادامه دهید و برای رویارویی با چالش های جدید آماده باشید. ممکن است روزهایی در پیش داشته باشید که باید زمان زیادی را صرف تصحیح اشتباهات کنید، اما در نهایت به نتیجه خواهید رسید. به طور کلی، هر زبان برنامه نویسی مبتنی بر UI نیاز به صبر و تمرین مداوم دارد.

  • همانطور که گفته شد، جاوا اسکریپت برای برنامه نویسی سمت سرور و سمت سرویس گیرنده استفاده می شود و یک زبان تفسیری است، یعنی نیازی به کامپایلر اضافی ندارد.
    • شما به سادگی می توانید کد JS را در هر فایل HTML با استفاده از تگ وارد کنید