CSS سفارشی: آیا باید از قالب وردپرس کودک یا سفارشی ساز استفاده کنم؟

CSS سفارشی: آیا باید از قالب وردپرس کودک یا سفارشی ساز استفاده کنم؟

وردپرس یک ابزار پویا قابل انعطاف است که هم توسط توسعه دهندگان وب با تجربه و هم برای صاحبان سایت های مبتدی قابل استفاده است. اگر نمی توانید راهی برای استایل دادن به چیزی به دلخواه خود پیدا کنید، می توانید سبک های سفارشی را اضافه کنید که CSS (Cascading Style Sheets) نیز نامیده می شود تا ظاهر و احساس سایت خود را تغییر دهید، از چیدمان و موقعیت به رنگ ها، فونت ها و … بیشتر.

از لحاظ تاریخی، کاربران وردپرس از تم های کودکانه برای سفارشی کردن ظاهر و احساس یک وب سایت وردپرس استفاده می کردند. تم کودک تمام ویژگی های تم والد را به ارث می برد، اما کمی بیشتر انجام می دهد. با اضافه شدن سفارشی ساز وردپرس، افزودن کمی CSS برای دستیابی به برخی از کارهایی که به طور سنتی با تم های کودک انجام می دادیم، آسان تر شده است.

چه زمانی از یک تم کودک در برابر افزودن CSS به ابزار سفارشی سازی استفاده می کنید؟ آیا مواردی وجود دارد که یک افزونه قطعه کد منطقی تر باشد؟

در این پست وبلاگ، ما به روش‌های مختلف به سفارشی‌سازی مضامین شما با CSS خود نگاه می‌کنیم و در مورد اینکه چه زمانی منطقی است از یک روش نسبت به روش دیگر استفاده کنید، بحث می‌کنیم. اما ابتدا اجازه دهید برخی از اصطلاحات را روشن کنیم. ابزار سفارشی سازی چیست، تم کودک چیست و چه افزونه هایی این وظایف را انجام می دهند؟

موضوع کودک چیست؟

پوسته کودکانه یک قالب وردپرس است که تمام ویژگی های یک قالب وردپرس دیگر را به ارث می برد. موضوع اصلی، تم اصلی، می‌تواند یک تم تجاری باشد، تمی که خودتان ایجاد کرده‌اید، یا هر یک از تم‌های رایگان در فهرست قالب WordPress.org. و بله، می توانید یک تم Kadence برای کودکان ایجاد کنید. بعداً در این پست در مورد اینکه آیا ممکن است لازم باشد یا نه، یا مواردی که ممکن است بخواهید صحبت خواهیم کرد.

برای ایجاد یک تم فرزند، یک دایرکتوری جداگانه در زیر ایجاد خواهید کرد wp-content / themes / در همان سطح فرزندپروری معمولاً با دو فایل style.css و functions.php شروع می‌شود، اما می‌توانید بسیاری از سفارشی‌سازی‌های دیگر را نیز به تم فرزند خود اضافه کنید. ما راهنمایی داریم که در مورد ایجاد تم های کودکانه، در صورت نیاز، صحبت می کند. تعدادی پلاگین وجود دارد که یک تم کودک برای شما ایجاد می کند، و شما می توانید این افزونه های پیکربندی تم کودک را پس از ایجاد تم کودک حذف کنید.

چرا مردم از تم های کودکانه استفاده می کنند؟

کاربران وردپرس در مواقعی که نیاز به تغییر تم والد دارند، تم های فرزند ایجاد می کنند، اما می خواهند یک روند ارتقا آسان برای تم والد داشته باشند.

به عنوان مثال، می‌خواهید تگ‌های Google Analytics خود را به عنوان سایت خود اضافه کنید، یا می‌خواهید مطمئن شوید که همه فرم‌ها، تصاویر یا دکمه‌ها به روشی خاص طراحی شده‌اند، یا ممکن است برای ایمیل‌های WooCommerce سفارشی‌سازی‌هایی انجام دهید. در حوزه موضوعی خود ذخیره شود.

هنگامی که یک طرح زمینه فرزند ایجاد می کنید، همه سفارشی سازی های شما ذخیره می شوند و از بازنویسی محافظت می شوند، زمانی که طرح زمینه والد شما به به روز رسانی نیاز دارد. به دلایل امنیتی و عملکردی، همیشه مهم است که تم ها و افزونه ها را به روز نگه دارید. اما نمی‌خواهید هر بار که تم شما نیاز به به‌روزرسانی دارد، تم خود را مجدداً سفارشی کنید، بنابراین افزودن سبک‌ها به تم کودک منطقی است. به این ترتیب، تم والد به‌روزرسانی می‌شود در حالی که طرح زمینه فرزندتان ثابت می‌ماند.

آیا به تم کودکانه نیاز دارید؟

در تاریخچه وردپرس، افزودن تم کودک یکی از مهم ترین سفارشی سازی های یک سایت جدید وردپرس بوده است. مهم نیست که با وردپرس چه می کنید، یک موضوع هرگز پایان همه چیز نبوده است. از لحاظ تاریخی، دو دلیل برای ایجاد تم کودکان وجود دارد.

  1. برای اضافه کردن CSS اضافی.
  2. برای افزودن ویژگی های اضافی

از لحاظ تاریخی، برای بزرگ‌ترین فرصت برای شخصی‌سازی، تم فرزند ساده‌ترین راه برای انجام این کار بوده است، در حالی که یکپارچگی تم والد را حفظ می‌کند. اما با اضافه شدن سفارشی ساز وردپرس خیلی چیزها تغییر کرده است.

سفارشی ساز چیست؟

هنگامی که یک صفحه یا پست وردپرس را به عنوان یک کاربر وارد شده با حقوق ویرایش یا یک مدیر مشاهده می کنید، گزینه ای در نوار سفارشی سازی وردپرس مدیر وجود دارد. وقتی روی آن کلیک می کنید یک قاب با دو پنجره باز می شود که در سمت چپ یک سفارشی ساز و در سمت راست خود سایت وجود دارد.

در ابزار سفارشی سازی، شما به هر چیزی که می تواند برای یک سایت خاص سفارشی شود، دسترسی دارید. چند کنترل معمولی وجود دارد که هسته وردپرس اضافه می کند، اما بسیاری از تم ها، از جمله Kadence، برخی از گزینه های سفارشی سازی را در اینجا اضافه می کنند.

افزودن یک ابزار سفارشی‌سازی به صاحبان سایت راه‌های جدیدی برای تنظیم هر چیزی، از جمله گزینه اضافه کردن CSS اضافی، می‌دهد. در گذشته، تنها راه برای اعمال CSS اضافی در یک سایت وردپرس، انجام آن از طریق یک تم کودک بود.

با ابزار سفارشی‌سازی، می‌توان رنگ‌ها، فونت‌ها و حتی طرح‌بندی سرصفحه/پانویس را انجام داد.

استفاده از Kadence در تم های کودکانه، شخصی سازها و افزونه ها

Kadence این موضع را اتخاذ کرده است که شما باید بتوانید تا حد امکان سایت وردپرس خود را از طریق Customizer شخصی سازی کنید. تنظیمات مختلفی در گزینه های سفارشی سازی Kadence در دسترس شماست و حتی می توانید کد Google Analytics خود را از طریق ابزار سفارشی سازی به سایت با موضوع Kadence خود با استفاده از نسخه Kadence Pro اضافه کنید.

و اگر ویژگی های اضافی را به سایت وردپرس خود اضافه کنید، این با افزونه Code Snippets ساده ترین راه برای انجام این کار برای اکثر کاربران است.

به این ترتیب، برای اکثر کاربران وردپرس، Kadence روش اضافه کردن سبک‌ها و عملکردهای اضافی به وردپرس را ساده می‌کند و مدیریت سایت وردپرس را بسیار آسان‌تر می‌کند.

با این حساب، همه سایت های وردپرس یکسان نیستند، همه کاربران وردپرس یکسان نیستند و ممکن است نیازهای یک سایت و تبدیل متفاوت باشد. همچنین راه های بی شماری برای انجام کاری با وردپرس وجود دارد.

در اینجا مواردی وجود دارد که باید هنگام افزودن کد سفارشی به سایت وردپرس خود در نظر داشته باشید.

زمان استفاده از ابزار سفارشی سازی

اگر فقط چند خط کد CSS اضافه کنید، ابزار سفارشی‌سازی بهترین گزینه برای شما خواهد بود. شما به راحتی می توانید چند خط اضافه کنید، منتشر کنید و ببینید که چگونه CSS بر روی سایت وردپرس شما در نمای شخصی ساز تاثیر می گذارد.

برای اکثر صاحبان سایت، سفارشی سازی تنها چیزی است که نیاز دارند.

برای کاربران Kadence Pro، ابزار Customizer دارای مکان‌های رویداد برای افزودن هدر، پاورقی و نشانک‌های برچسب است، بنابراین حتی اگر از Google Tag Manager، Google Analytics یا هر سرویس دیگری که نیاز به افزودن اسکریپت‌های سفارشی دارد، استفاده می‌کنید، سفارشی‌سازی ابزار سفارشی می‌تواند به راحتی انجام شود. سفارشی سازی های شما

زمان استفاده از افزونه برای قطعه کد

اگر فقط چند خط کد PHP اضافه می کنید، افزونه Code Snippets یک راه عالی برای افزودن کد است. با استفاده از افزونه می توانید به راحتی کد را فعال و غیرفعال کنید تا تست کنید و مطمئن شوید که کد به درستی کار می کند.

در مثال بالا، مقداری کد با استفاده از تکه‌های کد به سایت اضافه شد تا فقط در قسمت مدیریت اجرا شود تا LearnDash و Elementor برای ویرایش دوره‌ها بهتر کار کنند. این کار را می‌توانست با یک تم کودک انجام دهد، اما برای صاحب این سایت، Code Snippets جایگزین آسان‌تری بود.

البته، برای پلاگین های مینیمالیستی که می خواهند سایت خود را با کمترین افزونه ممکن اجرا کنند، افزونه Code Snippets می تواند جهشی بزرگ باشد. ایجاد تعادل بین پلاگین های کمتر با عملکرد مورد نیاز، کاری است که باید به صورت موردی انجام شود.

چه زمانی از تم کودکان استفاده کنیم

اگر بیش از چند خط کد CSS اضافه کنید یا عملکرد سایت را با کدهای PHP اضافی گسترش دهید، یک تم فرزند ممکن است بهترین راه باشد. منطقه CSS Customizer بسیار کوچک است، بنابراین اضافه کردن مقدار زیادی CSS در آنجا می تواند برای مدیریت طاقت فرسا یا گیج کننده باشد. در چنین موردی، موضوع کودکان آسانتر خواهد بود. همچنین، اگر ویژگی‌های سفارشی را اضافه کنید که بیشتر از آن چیزی است که افزونه Code Snippets می‌تواند به راحتی مدیریت کند، یک تم فرزند به راحتی می‌تواند این کار را انجام دهد.

تم فرزند به شما این امکان را می دهد که به جای ذخیره CSS در پایگاه داده و اضافه کردن به هر صفحه جداگانه، چندین خط از CSS اضافه کنید و آن را با سیستم فایل مدیریت کنید. از طریق یک تم فرزند، CSS از طریق فایل style.css بارگذاری می‌شود، که می‌تواند توسط مرورگرها ذخیره شود و یک مزیت عملکردی جزئی ایجاد می‌کند. اگر تعداد زیادی کد سفارشی یا ویژگی های سفارشی اضافه می کنید، تم کودک بهترین راه است.

مسائل مربوط به عملکرد

هنگامی که از ویژگی CSS اختیاری Customizer استفاده می کنید، سبک های اضافه شده کد شما را در یک برچسب اضافه می کنند.