منو سایت

  • خانه
  • وبلاگ
  • Google Scalar را از صفر تا صد و 15 ترفند کاربردی یاد بگیرید

Google Scalar را از صفر تا صد و 15 ترفند کاربردی یاد بگیرید

 تاریخ انتشار :
/
  وبلاگ
Google Scalar را از صفر تا صد و 15 ترفند کاربردی یاد بگیرید

جستجوی مقالات و مطالب علمی مختلف یکی از مهمترین مراحل در فرآیند تحقیق است. معمولاً توصیه می شود از Google Scholar برای یافتن مقالات منتشر شده قبلی در زمینه خود استفاده کنید، اما هیچ کس به شما نمی گوید که دیگر فقط جستجوی یک موضوع در Google Scholar نیست. یک نتیجه واحد به دست آمد. این به این دلیل است که اطلاعات زیادی در این پایگاه داده عظیم وجود دارد.

در نتیجه، شما با خطر تکراری شدن کار خود مواجه می شوید مگر اینکه بدانید چگونه یک جستجوی خوب در Google Scholar انجام دهید. بدیهی است که جستجوی شما با وارد کردن چیزی در نوار جستجو شروع می شود، اما موارد بیشتری وجود دارد. باید مطمئن شوید که زمانی که برای جستجوی پست‌ها با Google Scholar وقت می‌گذرانید، نتایجی وجود دارد. به همین منظور موضوع این مقاله را به ارائه بهترین روش های استفاده از این ابزار جستجوی ارزشمند اختصاص داده ایم که در ادامه می خوانید.

1. از رونوشت ها برای جستجوی عقب استفاده کنید

فهرست‌های جستجوی Google Scholar اطلاعات مستندی درباره مقالات یافت شده در صفحات نتایج موتور جستجو نشان می‌دهد. اینها پیوندهای قابل کلیکی هستند که می توانید از آنها برای مشاهده مقالات و مطالبی که به این منبع اشاره می کنند استفاده کنید. این روش برای شناسایی نحوه استفاده دیگران از یک منبع تحقیق بسیار مفید است. همچنین می توانید تعیین کنید که آیا منبع برای همان اهداف تحقیقاتی مورد نظر شما است یا خیر. استفاده شده یا نه. این ویژگی چندین مزیت دارد. اولین مورد این است که شما منابع جدیدی از اطلاعات را پیدا می کنید. از سوی دیگر، به شما کمک می کند تا دریابید که آیا منبعی که در نظر دارید واقعاً نیازهای شما را برآورده می کند یا خیر.

Google Scalar را از صفر تا صد و 15 ترفند کاربردی یاد بگیرید

2- برای نتایج بهتر جستجو در حالت ناشناس

وقتی در حالت استاندارد جستجو می کنید، گوگل جستجوهای قبلی را به خوبی به خاطر می آورد، پیوندهایی که در گذشته روی آنها کلیک کرده اید. این ممکن است واقعاً به نفع شما نباشد. زیرا داده هایی که قبلا جستجو کرده اید در جستجوی بعدی استفاده می شود. اگر فقط به دنبال اطلاعات یا سرگرمی هستید، این یک ویژگی عالی است. اما اگر به دنبال محتوای آکادمیک در یک موضوع خاص هستید، خیلی خوب نیست. گوگل همچنین نتایج را بر اساس الگوهای جستجوی قبلی رتبه بندی می کند. پس چگونه به هدف خود می رسید؟

توصیه می شود در حالت ناشناس وارد مرورگر خود شوید. هیچ چیزی در مورد نتایج جستجوی شما در آنجا ذخیره نخواهد شد. نتایج جستجوی شما تحت تأثیر هیچ چیز دیگری قرار نخواهد گرفت. این بدان معناست که اگر برای مثال «تغییر آب و هوا در پارک‌های ملی» را جستجو کنید، نتایج شما تحت تأثیر جستجوهای قبلی مانند «تعطیلات پارک ملی» قرار نمی‌گیرد.

3. کلمات کلیدی مورد استفاده خود را با دقت تعریف کنید

از نوشتن کلمات کلیدی در Google Scholar خودداری کنید. فقط امیدوارم چیز مفیدی بیاد وارد کردن این کلمات یک راه عالی برای به دست آوردن نتایج جستجوی نامرتب و تکراری است. آنچه را که می خواهید بخشی از تحقیقات شما باشد، بنویسید. سپس آن را به زیر موضوع ها یا قسمت هایی تقسیم کنید. سپس فهرستی از کلمات کلیدی و عباراتی تهیه کنید که می تواند به شما در یافتن اطلاعات برای هر موضوع فرعی کمک کند.

اگر با موضوع آشنایی چندانی ندارید، بد نیست از دایره المعارف های آنلاین، نشریات خبری و سایر منابع موجود در موتور جستجوی استاندارد گوگل به عنوان نقطه شروع استفاده کنید. هیچ کدام از اینها برای تحقیقات دانشگاهی مناسب نیستند. با این حال، ممکن است بتوانید منابع کلمات کلیدی را که بعداً می توانید به عنوان مجموعه ای غنی از نتایج جستجو به Google Scholar اضافه کنید، بازیابی کنید.

4- منظم باشید و از کار اضافی با کتابخانه ها خودداری کنید

Google Scholar به شما امکان می دهد مجموعه ای از کتابخانه ها را ایجاد کنید و سپس نتایج جستجو را در آن کتابخانه ها ذخیره کنید.

Google Scalar را از صفر تا صد و 15 ترفند کاربردی یاد بگیرید

شما می توانید کتابخانه هایی برای موضوعات تحقیقاتی خاص یا حوزه های تحقیقاتی ایجاد کنید. هنگامی که نتایج جستجوی مرتبط را پیدا کردید، می توانید این محتوا را در کتابخانه مناسب ذخیره کنید، پیوند را کپی کنید، یا برای مراجعات بعدی نشانک گذاری کنید. بعداً، وقتی می‌خواهید نتایج فقط از یک مجموعه خاص باشد، می‌توانید Google Scholar را به یک کتابخانه خاص پیوند دهید.

Google Scalar را از صفر تا صد و 15 ترفند کاربردی یاد بگیرید

بیایید یک مثال بزنیم. تصور کنید که روی پایان نامه دکتری خود کار می کنید و اولین وظیفه شما این است که تعیین کنید چه چیزی باید در مقدمه پایان نامه باشد. مرحله مقدماتی هر مطالعه، تهیه منابع و تدوین سؤال اصلی است. استفاده از ویژگی کتابخانه در Google Scholar می تواند برای هر دو کار مفید باشد.

5. برای گسترش منابع خود روی مقالات مرتبط کلیک کنید

وقتی منبعی را با استفاده از Google Scholar مرور می‌کنید، ممکن است متوجه شوید که می‌توانید روی مقاله‌های مرتبط کلیک کنید.

Google Scalar را از صفر تا صد و 15 ترفند کاربردی یاد بگیرید همانطور که معلوم است؛ با این کار منابع علمی بیشتری به نتایج جستجوی شما اضافه می شود. اگر منابع کافی برای تحقیق خود ندارید، این ویژگی عالی است. می‌توانید محتوایی را که Google Scholar توصیه می‌کند بعداً مشاهده کنید.

Google Scalar را از صفر تا صد و 15 ترفند کاربردی یاد بگیرید

بسیار کاربردی: آموزش Google Sheet از صفر تا صد با 10 درس

6- کپی های خود را سازماندهی و خودکار کنید

اجازه دهید صادقانه باشد؛ ذکر منابع و فهرست کردن آنها مشکل است. اگر خود را در پایان یک پروژه بزرگ بیابید و متوجه شوید که به طبقه بندی منابع در بخش لیست توجه نکرده اید، اوضاع بدتر می شود. خوشبختانه Google Scholar این فرآیند را تا حد زیادی خودکار می کند.

همه کاری که باید بکنی؛ این برای کلیک بر روی دکمه استناد در زیر هر منبع است که در حال حاضر به صورت دو نقل قول نمایش داده می شود.

Google Scalar را از صفر تا صد و 15 ترفند کاربردی یاد بگیرید

این علامت یک پنجره پاپ آپ حاوی گزیده هایی برای این مقاله خاص را باز می کند که بر اساس راهنماهای سبک کلی مانند APA، هاروارد و غیره است. سپس می توانید با کلیک بر روی الگوی کپی به راحتی آن را انتخاب کنید.

Google Scalar را از صفر تا صد و 15 ترفند کاربردی یاد بگیرید

یک کپی مناسب ایجاد می شود که در صورت لزوم می توانید آن را در سند خود کپی کنید. اگر از این قابلیت در کنار امکان ایجاد و جستجوی کتابخانه ها استفاده کنید، می توانید به راحتی تمامی منابع یک پروژه خاص را ردیابی کرده و نسخه مورد نیاز خود را دریافت کنید. هنوز هم می‌توانید از یک شبیه‌ساز استفاده کنید، اما وقتی Google Scholar این قابلیت را دارد، چرا این کار را انجام دهید؟

7. برای انتخاب نتایج ایده آل از جستجوی پیشرفته استفاده کنید

ویژگی جستجوی پیشرفته به شما امکان می دهد از فیلترها و سایر پارامترها برای مشاهده مفیدترین مجموعه نتایج استفاده کنید. به عنوان مثال، می توانید نتایج را به یک دوره زمانی خاص محدود کنید. گزینه دیگر جستجو بر اساس نویسنده است. همچنین می توانید به گزینه جستجوی پیشرفته بروید تا مطمئن شوید که نتایج فقط شامل منابعی است که آزمایشگاه، سرمایه گذار یا دانشگاه شما مجاز کرده است. به خاطر داشته باشید که تسلط بر ویژگی های جستجوی پیشرفته ممکن است به کمی تمرین نیاز داشته باشد، بنابراین اگر فوراً به نتیجه نرسیدید ناامید نشوید.

سیگنالی ایجاد کنید تا از آثار محبوب مرتبط با تحقیقات خود مطلع شوید

اگر همیشه مراقب هستید، بهتر است یک هشدار تنظیم کنید تا برای شما ایمیل ارسال کند. این شما را در فرآیند ارسال محتوای مرتبط به Google Scholar قرار می دهد. این ویژگی زمانی مفید خواهد بود که به اطلاعات دقیق و به روز از مقالات علمی منتشر شده در مجلات دانشگاهی نیاز دارید.

حتما در این مقاله دانلود کنید: از صفر تا صد آموزش ساخت مقاله spss

آموزش Google Scholar

  • برای تماشای بهتر ویدیوها در تلفن همراه خود، گوشی را به صورت افقی نگه دارید. اگر خطایی می بینید به این دلیل است که VPN روشن است. پس از پخش هر ویدیو، نماد دانلود روی آن ظاهر می شود.
  • اگر روی دانلود کلیک کردید و ویدیو دوباره پخش شد، پس از پخش، روی سه نقطه زیر آن کلیک کرده و Download یا Save را انتخاب کنید. همچنین می توانید از دانلود پیشرو از اینترنت استفاده کنید. هر گونه مشکل را در نظرات گزارش دهید تا فورا رفع شود یا به صفحه منبع مراجعه کنید. علاوه بر این، احتمالاً دروس هر از گاهی به روز می شود.

از صفحه زندگی دانشگاهی:

 

 

 

از سایت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:

 

 

و یک ویدیوی اضافی با ترفندهای دیگر:

 

دانلود فراموش نشه: آموزش انشا نویسی از صفر تا صد با 11 درس

پای پاتر

آیا می دانستید که فقط می توانید مقالات منتشر شده در مجلات برتر را بر اساس حوزه های تحقیقاتی خاص جستجو کنید؟ از ویژگی Indicators از منوی کشویی در صفحه اصلی Google Science برای پیمایش به دست نوشته هایی استفاده کنید که ممکن است به موضوع تحقیق شما مرتبط تر باشند.

Google Scholar یک منبع بسیار مفید برای پروژه های تحقیقاتی دانشگاهی است. با این حال، فواید آن بسیار بیشتر از فواید آن است. با استفاده از Google Scholar، می‌توانید موضوعات مختلفی را که می‌خواهید کاوش کنید. همچنین می توانید از این ابزار برای تسهیل جنبه های مختلف نگارش و تحقیق استفاده کنید. با وجود تمام این مزایا، گوگل یک اشکال دارد. این به این دلیل است که شما نمی توانید ابزار Scholar را در صفحه اصلی خود پیدا کنید و باید آن را به صورت دستی با تایپ https://scholar.google.com در نوار آدرس صفحه وب خود جستجو کنید.